WebDwarf Free Web Page Maker 2.92p

WebDwarf Free Web Page Maker 2.92p

Developer's description
Published by Virtual Mechanics Inc. on 21 May 2017
 • Size

  9.59 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows, Other
 • Updated

  21 May 2017
 • Downloads

  570 (1 last week)

"Un gratuit, ușor de utilizat, pagina web filtru."

Pagina web autor nu a fost niciodată mai ușoară sau mai accesibile. WebDwarf Free este ușor de utilizat drag-and-drop filtru de pagină web Mecanica virtuale ". Caracteristicile includ un procesor de text cu corector ortografic și editor link-ul, crearea de grafice built-in și editare de imagini, aspectul îmbunătățit pagina, inclusiv într-o clipă la rețea și filele, și un client FTP.

Utilizați editorul grafic pentru a crea rapid dreptunghiuri cu colturi rotunjite, elipse, forme plăcintă și poligoane. Adauga umbrire și transparență. Titlurile tale pot fi, de asemenea, umbrite și prestate. Editorul de text poate adăuga text formatat folosind o interfata standard de stil de procesor de text. Link-uri sunt generate automat de către pur și simplu tastând un URL sau de a folosi avansat Link Editor. Compune pagina dvs. prin glisarea și fixarea elementelor de la locația dorită.

Pagina îmbunătățită ajutoare aspect WebDwarf gratuite includ o clipă la rețea, snap-a file, poziționare de precizie pixel, de poziționare relativă, rotația interactiv, stretching, oblice și în mișcare de cele mai multe elemente. Când ați terminat, exporta site-ul dvs. direct la ISP-ul prin utilizarea construit în FTP editor client. O facilitate de "Adună", se va asigura că toate imaginile care se face referire și fișierele sunt transferate în mod automat.

Caracteristicile includ: 1. WYSIWYG drag and editor scădere cu poziționare la nivel de pixel. 2. Layout Guides, cu snap grilă și operațiunile de Snap-To. 3. Alinierea Bara de instrumente cu grupul de control, poziționare relativă. 4. Editor de text pentru introducerea de text formatat, titlurile și cod. 5. Vector editor pentru dreptunghiuri, elipse, forme plăcintă și poligoane. 6. Renderer pentru plat, liniar, cilindric, umbrire radial și transparență. 7. Editor client FTP cu Aduna Opțiunea. 8. Integrat complet suport pentru HTML si SVG. 9. Documentare, tutoriale și suport on-line.

Requirements: Pentium or equivalent, 64 MEG RAM, Recent Browser

What's new in this version: Major update with many new features including built-in templates.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested WebDwarf Free Web Page Maker on 21 May 2017 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
WebDwarf Free Web Page Maker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review