Flash Photo Slideshow 5.05

Flash Photo Slideshow 5.05

Developer's description
Published by Flash-Photo-Slideshow Inc. on 22 Feb 2010

"Creați prezentare de fotografii flash pentru site-ul web"

Slideshow Flash Photo este un creator de animații flash pentru a realiza galerie foto, introducere flash, flash banner, widget flash, scroller de imagini, prezentare de diapozitive foto, prezentări de imagini pentru site, blog, MySpace, facebook, flickr, Friendster, eBay. Vă permite să creați diapozitive flash foto superbe cu piese de muzică preferate în format SWF pentru vizionarea pe computer, să ardați albumul foto flash auto-rulat pe CD / DVD cadou, să construiți o galerie web cu diapozitive flash uimitoare cu fișiere dinamice SWF + HTML + XML sau încărcați prezentările pe albumul nostru gratuit de spațiu web Go2Album și încorporați prezentările în MySpace, Blogger, Friendster și multe alte site-uri de socializare.

Slideshow-ul Flash Photo este un producător de diapozitive simplu, dar extrem de puternic, pentru fiecare utilizator, profesionist sau novator flash, pentru a crea prezentare de imagini uimitoare din fotografiile digitale cu pași simpli și rapide. Slideshow-ul Flash Photo este extrem de ușor de utilizat. Interfața de utilizator prietenoasă vă permite să creați diapozitive uimitoare din fotografiile dvs. digitale cu pași simpli și rapide. Nu sunt necesare cunoștințe Flash sau abilități de programare. Puteți face chiar și un album cu prezentări flash în format flash 3D într-un minut!

Slideshow Flash Photo este acum utilizat pe scară largă pentru crearea animației flash, galerie de fotografii XML, buton flash, banner flash, widget flash, prezentare de diapozitive cu subtitrări, scroller de imagini de pe site, prezentare flash Myspace, prezentare flash Flickr, album foto Facebook, prezentare de imagine cu produs.
Slideshow-ul Flash Photo este complet funcțional și vă permite să accesați toate funcțiile. Oferă experiență gratuită pentru utilizatorii începători profesioniști sau non-flash pentru a crea prezentări de diapozitive flash atractive și impresionante pentru orice fel de proiecte personale și / sau comerciale.

Slideshow Flash Photo menține cea mai bogată colecție de șabloane tematice dinamice care permit utilizatorilor să facă prezentare de diapozitive pentru a întâlni diferite ocazii, cum ar fi zile pentru nunta, Valentine, absolvire, Ziua Recunoștinței, Crăciun, Paște, Anul Nou și multe altele. Mai mult, Fash Photo Slideshow oferă o personalizare completă a șabloanelor din panoul tematic Advanced. Ajustați dimensiunea SWF pentru a repara site-ul dvs. web, pentru a schimba stilul de încărcare flash, activați sau dezactivați efectul Ken Burns, personalizați culoarea de fundal a albumului, modificați culoarea titlului fotografiei, modificați culoarea de miniatură, dimensiunea butonului de control ... Puteți face toate acestea cu Flash Photo Slideshow !

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Flash Photo Slideshow on 27 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Flash Photo Slideshow Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review