Handwriting Animation Tool 1.0

Handwriting Animation Tool 1.0

Developer's description
Published by FlashComponents on 13 Apr 2015

"Introduceți textul multilinie și a lovit "Go" pentru a vedea un h"

Introduceți textul multilinie și apăsați "GO" pentru a vizualiza o animație scrierii de mână. Apăsați tasta "Enter" pentru a testa funcționalitatea linie nouă forțată. Caracteristicile de scule:

un font lizibil NOU;
un font caligrafic, artistic;
text cu mai multe redactat într-o zonă de dreptunghi;
newline la atingerea lățimea zonei de text;
newline forțat prin introducerea simbol retur de car / lovind "enter";
scală de reglaj a controla dimensiunea literelor;
Autoscroll la atingerea partea de jos a textarea dreptunghi;
funcționalități suplimentare care stochează curbele într-un obiect BitmapData pentru a restabili desen neted. folosi acest lucru atunci când aveți nevoie pentru a arăta mai mult text;

Foloseste culoarea textului și a estompa domenii de culoare pentru a introduce valori hexazecimale pentru culorile folosite în animație. Fiecare valoare descrie roșu, verde și albastru părți ale culorii. Formatul este 0xRRGGBB și, de exemplu, 0x000000 este negru, 0xFFFFFF este de culoare albă, 0xFF0000 este de culoare roșie, 0x00FF00 este verde și 0x0000FF este albastru. Puterea strălucire definește cât de mult efectul de stralucire va afecta curbele de animație. Introduceți 0, dacă nu vrei efect de strălucire. Câmpul de viteză definește numărul de cadre fiecare curba va lua pentru a trage. Asta înseamnă că mai mic acest număr este cu atat mai repede animația va fi. Caseta stilou arată și ascunde pen. De asemenea, pen-ul lasa o dara între litere. Caseta de fundal arată și ascunde un fundal pentru a arăta o altă senzație de animație scrierii de mână. Dacă faceți clic pe această casetă se va schimba, de asemenea, alți parametri la anumite valori implicite pentru confortul dumneavoastră. Faceți clic pe butonul "GO" pentru a rula animatia cu parametrii aleși. Caseta de derulare pornește și se oprește funcționalitatea Autoscroll.

Informații pentru curbe care formează alfabetul latin și unele semne de punctuație este disponibil pentru utilizare. Marime Tool este de 3 kb, definitons curba Marime este 49kb.

Requirements: Flash Player 7 and above

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Handwriting Animation Tool for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review