FlashWebKit Flash Website Builder 2.1

FlashWebKit Flash Website Builder 2.1

Developer's description
Published by IntroWizard Technologies on 19 Jun 2015

"A crea un numar nelimitat de site-uri Flash."

Site-ul Flash Builder este o modalitate ușoară de a crea propriul site-ul dvs. Flash.

Nu numai ca este simplu de utilizat si va ajuta sa aveti un site web terminat astăzi, aveți, de asemenea, se poate folosi pentru a crea site-uri web ca un loc de muncă parte pentru prietenii sau clienții dumneavoastră. Împreună cu faptul că, Flash Builder webstie include 15 proiectate profesional Flash site-ul template-uri pe care le puteți alege de la a da site-ul dvs. un aspect care face ca vizitatorii dvs. că ați petrecut zile crearea de design!

Face cu ușurință propriul site-ul dvs. Flash prin selectarea un design și tastând în conținut, și făcând clic pe "Creați!" De asemenea, puteți crea un număr nelimitat de site-uri Flash pentru clienți, prieteni, sau tine pe care le poate vinde în locuri de muncă de web design și de a face bani de la! Și puteți ajunge încă la motoarele de căutare, cu opțiunea de a avea un site web de text creat automat prea. Site-ul Flash Builder este, de asemenea, o bună sursă suplimentară de modele si creativitate pentru web design si este foarte bun pentru designeri web!

Ce e atât de special despre site-ul Builder Flash? Avantajul Site Builder Flash este textul automat crearea site-ul pentru caracteristica indexarea motorului de căutare, care ajută conținutul de text și imagini pentru a fi găsit de către motoarele de căutare. Plus nu este nevoie de cumpărare abonament. Cumpăra software-ul o dată și să-l utilizați pentru atâta timp cât doriți.


Site-ul Flash Builder oferă posibilitatea de a alege din 15 de Flash site-ul web design șablon pentru a avea un site web design flash pentru site-ul dvs. într-un clic și de a crea cât mai multe site-uri, după cum doriți! De asemenea, puteți folosi propriile imagini cu site-ul dvs. Flash pentru a personaliza site-ul dvs. chiar mai mult.

Pentru mai multe informații, checkout mai multe detalii la: http://www.IntroWizard.com

Requirements: Pentium 133, 32MB RAM, 200mb hard drive, IE 4.0 or higher

What's new in this version: Updated Flash website builder software interface

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FlashWebKit Flash Website Builder on 19 Jun 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Infected
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Infected
FlashWebKit Flash Website Builder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review