Jigsaw Puzzle Component for Flash 2.2

Jigsaw Puzzle Component for Flash 2.2

Developer's description
Published by someFrogs on 9 May 2013
 • Size

  0.71 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Mac OS
 • Price

  $48.00 Buy full version
 • Updated

  9 May 2013
 • Downloads

  541 (1 last week)

"Construi puzzle-uri cu Flash"

Acest concert util este un Macromedia Flash MX 2004 Componenta UI dezvoltat și ambalate ca extensie de someFrogs.com. Spre deosebire de alte aplicații de puzzle pentru Flash, Jigsaw Puzzle v2.1 recunoaște piesele puse vecin apropiat, în direcția cea bună și apoi le grupează. Acest lucru face jocul mai real și mai fascinant. Cu acest instrument ușor de utilizat și personalizabil vă puteți construi propriul puzzle-uri care pot fi publicate pentru jocuri web on-line sau compilate ca aplicații desktop.

JigsawPuzzle v2.2 este dezvoltat cu ActionScript 2.0 și IUComponent clasa extends Macromedia Flash MX lui. Componenta face orice fișier imagine extern sau orice simbol în bibliotecă marcat ca export pentru ActionScript accesarea simbolul cu identificatorul său de legătură. Deci, pregătirea puzzle-uri este la fel de ușor ca și furnizarea de componente cu identificatorul Legătura de pictogramă. Puteți ajusta, de asemenea, divizia de piese (4 până la 144), capacitatea de rotație de piese, selectați unul din 5 stiluri diferite forme de setarea parametrilor folosind Flash Properties inspector sau panouri Inspector Component.

Metode, proprietăți și evenimente susținute de componenta JigsawPuzzle permite utilizatorilor avansați Flash ajusta toți parametrii, chiar în timpul rulării. Puteți verifica probele și documentația pentru a vedea dacă cererea îndeplinește nevoile dumneavoastra.

Licența comercială este licența dezvoltator și include o compilare diferit care nu declanșa someFrogs logo-ul brandului de protecție și poate fi folosit ori nelimitate în număr nelimitat de site-uri construite de catre dezvoltator.

O versiune complet funcțională gratuit cu un mic ", un concert de somefrogs.com" notificare este disponibilă. Orice utilizare a acestei versiuni este acceptată în timp ce anunțul rămâne intact.

Requirements: Macromedia Flash MX

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Jigsaw Puzzle Component for Flash on 9 May 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Jigsaw Puzzle Component for Flash Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review