TrendyFlash Site Builder 1.0

TrendyFlash Site Builder 1.0

Developer's description
Published by TrendyFlash.com on 20 Aug 2014

""

TrendyFlash site-ul Builder este un instrument bogat de caracteristici pentru crearea de site-uri Flash profesionale de calitate. Nu este nevoie de cunoștințe de Flash Proiectare sau de programare pentru crearea de site-uri web. Constructorul susține crearea de site-uri Flash de pana la 100 de pagini, cu posibilitatea de a adăuga propriile logo, imagini JPG, muzica mp3, dimensiunea editabil imagine, poziție imagine și transparență, dimensiune text editabil și poziționare. Suporta editare de text bogat de text. Includes150 teme care acoperă diferite categorii și 50 de desene animate de luare 7500 site-ul distinct flash de machete posibil. In-a construit galerie de 200 de imagini de stoc și 50 de clipuri muzicale incluse. Single
click publice generează toate fișierele necesare gata pentru a fi încărcat. Caracteristică a adăugat: singur click publica pentru Auto-play Prezentări pe CD gata. Ideal pentru atat incepatorilor cat si utilizatorilor experimentati.
  • Updated

    20 Aug 2014
  • Downloads

    2,317 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan TrendyFlash Site Builder for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (8 votes)
Very good
Your rating
Your review