Jar2Exe 2.2.4

Developer's description
Published by RegExLab.com on 11 Jun 2019

"Un instrument pentru a încheia fișierele jar în exe."

Jar2Exe este un instrument pentru a încheia fișierele jar în exe binare pentru Windows, Linux și Mac.

Pentru a începe java de la exe generate este mai convenabil: 1) Ușor de a începe, exe generate vor găsi JRE pe gazda de la sine. 2) Ușor de configurat, exe generate sunt configurabile pentru parametri sau opțiuni Java VM definite de Jar2Exe. 3) Safe de a redistribui, fisiere jar sunt criptate și ascunse în exe. Deci, programul Java nu pot fi extrase și decompiled. 4) Funcția de îmbunătățire, exe generate au multe îmbunătățiri funcționale, cum ar fi puteți rula programul Java ca un serviciu pe Windows și Linux, fără a dezvolta cu sistemul de operare.

Despre Jar2Exe în sine: 1) Jar2Exe acceptă modul Wizard și modul linie de comandă pentru a rula. 2) Jar2Exe ruleaza pe Windows, dar Jar2Exe poate genera exe pentru Windows și Linux. 3) 32 de biți, 64 de biți și binar universal acceptat, pe 64 de biți ediție a Jar2Exe poate genera atât de 32 și 64 de biți exe. 4) Jar2Exe poate genera "Console", "Windows GUI", "serviciu" 3 tipuri de aplicatii. 5) Aceasta susține pentru a împacheta fișierele jar depindea într-un singur fișier exe.

Dezvolta Licența este gratuit. Dacă doriți să redistribui exe generate de clienții dumneavoastră ca un produs, trebuie să achiziționați Jar2Exe. Fără cumpărare, vi se permite să folosească Jar2Exe pentru dezvoltarea, testarea și demonstrarea.

What's new in this version: Support to wrap and encrypt Spring Boot

 • Updated

  11 Jun 2019
 • Downloads

  1,908 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Jar2Exe on 11 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Jar2Exe Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (10 votes)
Medium
Your rating
Your review