Accurate Monitor for Search Engines 2.9.62.186

Accurate Monitor for Search Engines 2.9.62.186

Developer's description
Published by CleverStat on 12 Nov 2015
 • Size

  4.32 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Wi
 • Price

  $99 Buy full version
 • Updated

  12 Nov 2015
 • Downloads

  387 (1 last week)

"Monitorizați poziția site-ul dvs. de cuvinte cheie."

Monitor exacte pentru motoarele de căutare este, probabil, motorul de căutare cel mai cuprinzător instrument de optimizare pentru profesioniști și semi-profesioniști. A se vedea pentru tine. În primul rând, acest instrument monitorizează poziția site-ul de cuvinte cheie și expresii de pe toate motoarele de căutare populare, nu doar Google. Motoarele de căutare noi sunt adăugate în mod regulat. În al doilea rând, atunci când furnizează rezultate, se afișează rezultatele atât libere și plătit listare, care vă arată întregul spectru de concurență și permițându-vă să urmăriți succesul dvs. campanii PPC. În al treilea rând, se arată titluri de pagină și descrieri afișate de motoarele de căutare, nu doar URL-uri. Acest lucru este foarte important, deoarece utilizatorii de motoare de căutare să ia decizii de a citi ceea ce site-ul este despre prima, nu orbește clic site-uri de rang înalt.
În plus, Monitor exacte pentru motoarele de cautare este un instrumente profesionale cu un design inteligent destinate pentru o grea???? Industriala???? folosi. Acest lucru înseamnă că poate fi folosit pentru a urmări continuu rezultatele căutării pentru sute, chiar mii de cuvinte cheie. Aceasta funcționează bine pentru mai multe site-uri web prea. Rezultatele pot fi verificate ori de câte ori vrea. Programul păstrează statistici și generează o varietate de rapoarte și diagrame. Cu un singur click de mouse puteți obține un raport cuprinzător, care arată ce cuvinte cheie rezultate mai bune și cele care au înrăutățit într-o perioadă de timp specificată.
Important, există o mulțime de opțiuni de import și export, astfel încât una nu trebuie să introduceți manual toate datele (care poate fi un lucru complicat, cu sute de cuvinte cheie).
Monitor exacte pentru motoarele de cautare este vândut pe un try-înainte-tu-buy bază, astfel încât să poată fi testat gratuit. Costul de obținere a unui permis de conducere integral este doar 99 de dolari SUA, ceea ce este cel mai mic preț între produsele comparabile.
Descarcati o copie a Monitor exacte pentru motoarele de căutare acum!

Requirements: CPU 400MHz, 128MB RAM

What's new in this version: Added Windows 7 support Multi-proxy function now switches between proxies better Multi-proxy function now supports proxy servers with authorization The "gl" Google search option now can be set for each project individually Minor bugfixes

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Accurate Monitor for Search Engines on 12 Nov 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Accurate Monitor for Search Engines Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review