Easy Web Editor 2018.36

Easy Web Editor 2018.36

Developer's description
Published by Visual Vision on 10 Jun 2019
 • Size

  2.08 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $19 Buy full version
 • Updated

  10 Jun 2019
 • Downloads

  140 (1 last week)

"Creați-vă cu ușurință propriile pagini web ale site-ului web"

Cu acest instrument versatil de publicare pe Web puteți să vă construiți propriul site Web / pagini cu ușurință. Acesta include tot ce aveți nevoie pentru a crea un site Web de afaceri sau personal.
Un întreg site web este gestionat ca un singur document, astfel încât nu va trebui să vă încurcați cu fișiere nesfârșite și să memorați numele paginilor în timp ce creați Internetul. Dacă aveți un singur site, vă va plăcea simplitatea pe care o implică această caracteristică. Dacă gestionați mai multe site-uri web, aceasta va accelera atât de mult încât veți fi uimiți.
Fiind bazat pe desktop, dacă doriți să puteți lucra la conținut offline și apoi să îl publicați ulterior pe web; caracteristica de publicare internă este optimizată pentru viteză și autodetectează ceea ce a fost modificat și trebuie actualizat.
Întreaga interfață a programului este concepută pentru o sarcină mare de lucru, plasând astfel orice fel de legături, inserând imagini cu puncte fierbinți (zone clicabile) sau sensibile la mouse-ul, creând cadre (cu drag & drop sau manager vizual) o altă sarcină este atât ușor cât și rapidă. Puteți utiliza șabloane colorate sau puteți începe de la zero folosind tabele cu imagini de fundal sau celule colorate, diapozitive, ferestre pop-up, GIF-uri animate, muzică și video.
În timpul procesului de editare, veți aprecia albumul de căutare / înlocuire la nivel de site, albumul de imagini interne care permite o reutilizare rapidă a oricăror obiecte și toate celelalte dialoguri vizuale. Nu aveți nevoie să cunoașteți codul HTML sau orice altă programare, nu trebuie niciodată să atingeți sau să vedeți codul tehnic actual (desigur, puteți introduce cod, dacă este necesar).
Nu trebuie să fiți "conectați" în timpul editării, iar lumea nu va vedea pagini incomplete. Când se fac toate modificările, apăsați butonul Publicați, iar FTP intern le transferă automat. Paginile generate pe teren sunt bune pentru Firefox, Explorer, Opera, Chrome și orice browser și dispozitiv și sunt optimizate cu ajutorul celor mai avansate facilități, astfel încât nu trebuie să creați pagini diferite pentru diferite browsere.
Vedeți forumul easywebeditor sau forumul utilizatorului pentru mai multe informații

Requirements: 32M RAM, 32M HD

What's new in this version: experts can change html file names;new plugin support (new link plugin; ok for paypal pageville shopping cart plugin and other); better buttons management; automatic FTP configuration; web search

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Easy Web Editor on 12 Jun 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Easy Web Editor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review