A1 Website Analyzer 10.1.4

A1 Website Analyzer 10.1.4

Developer's description
Published by Microsys on 2 Feb 2020

"Site-ul de conținut și de analiză a structurii de instrumente"

A1 Website Analyzer este o structură și analiză de conținut instrument folosit pentru a verifica site-uri web pentru erori, cum ar fi link-uri moarte.

Descoperi probleme cu analizor de site-ul și instrumente pe șenile. Găsi link-uri sparte și redirecționări. Obține statistici detaliate pentru toate paginile, cum ar fi erorile de HTML, dimensiunea paginii, anteturile de răspuns, tip MIME, timpul de răspuns și timpul de descărcare. Asigurați-vă că dimensiunile fișierelor de imagini și documente nu sunt prea mari. Verificați site-ul dvs. nu suferă de link-uri sparte și redirecționări rele. Testa pentru a ști dacă site-ul dvs. și serverul poate suporta sarcini de stres. Este HTML-ul propriu-zis? Și poate valida? Au toate paginile verificat automat. Asigurați-vă că structura de legătură este "împingerea" paginile importante. Flux vedere suc de link-ul prin intermediul site-ului. Să înțeleagă site-ul intern care leagă structura și calculează valoarea de "importanță" pentru toate paginile. Pot integrează cu diferite instrumente analizor site-ul on-line pentru o analiză suplimentară site. Toate informațiile, inclusiv datele de la site-ul scaneaza pot fi exportate ca XML sau CSV.

Requirements: hardware requirements same as operating system

What's new in this version: Misc. updates and bug fixes.

 • Updated

  2 Feb 2020
 • Downloads

  837 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested A1 Website Analyzer on 2 Feb 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
A1 Website Analyzer Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (1 votes)
Excellent
Your rating
Your review