RSS Aggregator for CRE Loaded 1.2.1

RSS Aggregator for CRE Loaded 1.2.1

Developer's description
Published by MagneticOne on 20 Jul 2016

"RSS Aggregator pentru CRE Loaded"

CRE Loaded RSS Aggregator este un instrument care vă permite să importați fluxuri RSS de știri din diverse surse și să le plasați pe coșul de cumpărături CRE Loaded. Este o modalitate foarte bună de a vă îmbunătăți rezultatele SEO și de a vă face ca magazinul dvs. să fie indexat mai frecvent.

Pentru a atrage motoarele de căutare și vizitatorii site-ului, proprietarii magazinelor se bazează foarte mult pe furnizarea de noi produse și conținuturi proaspete. Dacă conținutul magazinului este bogat, clienții interesați vor veni. Dacă conținutul magazinului este actualizat în mod regulat, clienții se vor întoarce pentru a vedea ce este nou. Atunci când analizați traficul site-urilor web, este ușor să vedeți că investițiile minime în sindicarea conținutului pot da o rentabilitate mare a investiției (ROI) - crescând o valoare a site-ului global. Site-urile și magazinele care conțin un număr mare de pagini legate de un anumit subiect CREȘTE VARIANT o mare probabilitate de a fi "găsite" atunci când o varietate de expresii de căutare sunt utilizate pentru acel subiect.

Requirements: CRE Loaded

What's new in this version: Description cutting was fixed

 • Updated

  20 Jul 2016
 • Downloads

  128 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RSS Aggregator for CRE Loaded on 20 Jul 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RSS Aggregator for CRE Loaded Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review