Reciprocal Link Checker 3.3

Reciprocal Link Checker 3.3

Developer's description
Published by Rebrand Software, LLC on 23 Oct 2018

"Verifica ce site-uri link-ul pentru tine"

Verificaţi că site-urile care se presupune a fi legarea la tine cu adevarat! Gestionaţi-vă link-uri reciproce, cu abilitatea unica de a căuta link-uri în întreaga site-uri întregi în loc de doar pagini individuale. Versiunea 2.0 conţine mult mai exacte de detectare a link-ul reciproc şi opţiuni avansate de automatizare a se integra cu site-ul dvs. existent sau databse.Nu sunt mulţi manageri link-ul si aplicatii reciproce Link Checker acolo, dar toate necesita că ştiţi URL-ul exact care link-ul este situat.Problema este evident că, dacă site-ul de la distanţă modifică URL sau link-uri plasează lor, pe o altă pagină va trebui să căutaţi manual tot site-ul!Link Exchange software-ul nostru de identificare vă oferă posibilitatea de a site-uri întregi de păianjen, în scopul de a găsi şi de a verifica link-uri.Doar introduceţi site-ul dvs., site-urile care se leagă de tine, şi cât de multe link-uri care vă aşteptaţi să existe pe fiecare site. Software-ul face restul!Sortable lista de rezultate vă permite să vedeţi link-uri verificate, link-uri lipsă, şi mult mai mult! Un browser-program vă permite să vizualizaţi pagini Web care se leagă de tine cu un clic pe un buton!URL-uri specifice de scanare, sau site-uri întregi de paianjen, pentru link-uri înapoi la site-ul dvs.Aduna link-uri pentru a scana direct de pe pagina dvs. de link-ul existent.Integrează cu baza de date link-ul online pentru a aduna link-uri şi trimite actualizările prin limbaj de scripting de alegerea ta.Se ocupă de un număr nelimitat de site-urile dvs.Poate scana site-uri nelimitate de la distanţă pentru link-uri la site-ul dvs.Manere mai multe link-uri pe site-ul de la distanţăCrearea, Salvarea şi Deschideţi profilurile pentru toate site-urile diferiteAvans de căutare inteligentă vă economiseşte timp prin scanarea cel mai mic număr posibil de paginiGenera rapoarte HTML ale scanărilor link reciproc.Nu conţine nici adware, spyware, sau Software-ul la o terţă parte.O versiune BRANDABLE (alias Private Label) a acestui software, cu drepturi depline revinde, este disponibil la www.rebrandsoftware.com.

Requirements: Microsoft Internet Explorer 4+

What's new in this version: Version 3.0 includes a rewritten spider engine, support for multiple websites in one project file, and significant updates to efficiency. Recently added some minor bug fixes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Reciprocal Link Checker on 23 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Reciprocal Link Checker Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review