RoSEE 2.0.14

Developer's description
Published by Cyber-Robotics, Inc. on 7 Aug 2014

"Se pare conținut pierdut în SE pagini vizibile"

Rosee convertește pagini web dinamice la HTML, permițând astfel motoarele de căutare să indexeze și să le utilizeze. Nu mai pierdut de conținut web. Rosee poate converti de la una la mai mult de o sută de mii de pagini web dinamice la HTML, cu simpla apasare a unui buton.

Motoarele de căutare nu dau pagini web dinamice mult import, și rareori le vizita, deoarece acestea sunt ușor de duplicat sau fals. Aceste pagini web irosite apar rar în listele de top motor de căutare, dacă la toate. Până Rosee, a existat doar o soluție parțială; utilizarea modulelor instalat-server complexe dincolo de intervalul de 99,9% din comandanții de web, care oferă nimic pentru a ajuta la lizibilitatea URL-ul rezultat. Rosee este simplu de utilizat, rapid-la-setup, ușor de înțeles și programul instalează pe computerul personal orice web master lui care ruleaza Windows.

Cyber-Robotics "Rosee se va schimba fata Internetului prin transformarea conținutului pierdut în paginile vizibile pentru motoarele de cautare.

Requirements: 500 MHz - 250 MB Ram - 30 MB HD Space

What's new in this version: New Release

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested RoSEE on 7 Aug 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
RoSEE Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review