Sitemap Automator 2.3

Sitemap Automator 2.3

Developer's description
Published by RAGE Software on 11 Nov 2011
 • Size

  5.28 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Mac OS
 • Price

  $29.95 Buy full version
 • Updated

  11 Nov 2011
 • Downloads

  81 (1 last week)

"Trimiteți site-ul dvs. către motoarele de căutare"

Căutați cea mai rapidă modalitate de a trimite site-ul dvs. către toate motoarele de căutare majore și pentru a obține feedback de site-uri importante? Fișierele Sitemap XML sunt utilizate de toate motoarele de căutare majore pentru a adăuga corect site-ul dvs. în baza de date. Odată trimise, motoarele de căutare analizează fișierul dvs. Sitemap XML și vă oferă un feedback important al site-ului care vă arată unde puteți îmbunătăți site-ul dvs. pentru o mai bună clasare a motorului de căutare.

Cu Sitemap Automator puteți crea instantaneu fișierul dvs. XML Sitemap și îl puteți trimite tuturor motoarelor de căutare majore. Sitemap Automator are grijă de toate lucrările pentru dvs. și în mai puțin de 5 minute puteți fi pe drum pentru o mai bună clasare a motoarelor de căutare.

Trebuie doar să introduceți adresa URL a site-ului dvs., iar Sitemap Automator va avea grijă de restul. Pe lângă scanarea întregului site web și adăugarea fiecărei pagini de pe site-ul dvs. în fișierul dvs. XML Sitemap, puteți adăuga, de asemenea, informații despre pagină, cum ar fi importanța fiecărei pagini pe site-ul dvs., când pagina dvs. a fost modificată ultima dată și cât de des ar trebui să revină motoarele de căutare în căutarea de conținut nou.

Acum puteți controla când și modul în care motoarele de căutare vă vizitează site-ul. Cel mai bine, atunci când site-ul dvs. este actualizat, Sitemap Automator își amintește toate informațiile suplimentare pe care le-ați setat, astfel încât trimiterea din nou a fișierului dvs. XML Sitemap este și mai rapid a doua oară.

Requirements: Window XP or later; Mac OS X 10.4 or later

What's new in this version: [NEW] Sitemap Automator will now show you where on your site a rejected/broken link occurs [NEW] Double clicking a broken link will take you to the page online [NEW] Sitemap Automator will now attempt to fix invalid verification file names. This happens if you download the verification file

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Sitemap Automator for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review