Sitemap Writer Pro 5.4.7

Sitemap Writer Pro 5.4.7

Developer's description
Published by Emergency Soft on 16 Mar 2016

"Professional XML Sitemap Generator"

Harta site-ului Writer Pro este un uşor de utilizat programul, rapid şi eficient, care oferă 6 tipuri diferite de sitemap-uri (Standard Harta site-ului, Google News, Google Video, Google Code Search, Google Geo, Google Mobile), la indicele de fiecare în mod corespunzător site-ul, de a genera un sitemap XML şi încărcaţi-l la toate motoarele de căutare care acceptă XML Sitemaps (Google, Yahoo, Ask.com, Bing (Live.com) şi Moreover.com), informarea acestora cu privire la paginile de pe site-urile lor care sunt disponibile pentru accesarea cu crawlere. Acesta este un must-have-instrument pentru orice webmaster şi proprietarul site-ului, prin urmare, toate motoarele de căutare de mai sus vor fi informate imediat cu privire la modificările şi actualizările care au fost luate loc pe site-ul tau. Harta site-ului Writer Pro oferă o înregistrare de faţete mari pe care le va beneficia de pe urma.1. Lucrul cu Sitemap-uri, inclusiv mai mult de 3.000.000 URL-uri2. Rapid şi eficient opţiunea Editare rapidă pentru toate proiectele (clic dreapta)3. Foarte rapid pe şenile4. Crearea automată de fişier index.xml şi diviziune a mai multor sitemap5. Setări unice pentru fiecare proiect6. Posibilitatea de a importa setări de alte proiecte la curent7. Caracteristică nouă în setările (posibilitatea de a accesa cu crawlere adresa URL unic / parte a site-ului)8. Importul de conţinut robots.txt nu din dosar pentru a exclude lista9. Foarte căutare rapidă prin intermediul Sitemap-uri cu 3.000.000 de articole10. Generaţi URL-ul de nume (în principal pentru wiki) şi de gama de caracteristică.            Pentru a verifica disponibilitatea înainte de includerea în harta site-ului.11. Numărul de crawlerele de până la 4012. Vizionarea in timp real procesul de crawling13. Noul design a programului de14. Definiţia de adâncimea maximă de crawling15. Aplicaţi prioritate URL-uri în funcţie de adâncimea16. Minimizarea în tava cu "Nu ascunde statutul de" opţiunea17. "Lista de URL-ul de eroare" de export a venit în timpul procesului de crawling18. Gata de-a utiliza setările pentru forumuri19. Importul de index.xml20. Bug fix

Requirements: Microsoft .NET Framework 2.0

What's new in this version: Creation of sitemaps with millions of URLs, faster sitemap crawler, six types of sitemaps, automatic creation of index sitemap file, etc.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Sitemap Writer Pro on 16 Mar 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Sitemap Writer Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review