Advanced RSS2Web Enterprise 3.35.104

Advanced RSS2Web Enterprise 3.35.104

Developer's description
Published by Xpress Software Inc. on 14 Sep 2015

"Conversia RSS și fișiere XML în HTML"

Avansat RSS2Web vă permite de a publica automat pagini de știri agregate sau articole de pe site-ul dvs., cu ajutorul furnizorilor RSS Feed. Informații feed-uri live pe site-ul poate fi folosit pentru a obține site-ul dvs. de vizitatori mai bine orientate, pentru a îmbunătăți dvs. Topul motor de căutare și de a crește site-ul dvs. "lipicios". Avansat RSS2Web vă ajută să: descărcare newsfeed în RSS și format XML, le reformata în conformitate cu template-uri HTML definite de utilizator, încărcați rezultatele pe site-ul prin intermediul director ftp sau partajat, de lucru cu newsfeed gratuit și articole disponibile pentru descărcare și redistribuire, crește popularitatea site-ul dvs. , poziția în motoarele de căutare și de trafic site-ul web.

RSS2Web pot sprijini cât mai multe site-ul așa cum vă place. Fiecare actualizare site-ul este setat ca o sarcină separată în cadrul programului.

RSS2Web este un program bazat pe Windows care se execută în tava de sistem. Ea are un program de built-in pentru fiecare sarcină și programul se actualizează automat site-ul dvs. pe baza acestui program.

Requirements: Windows, internet access

What's new in this version: - Wizard; - Download newsfeeds in RSS and XML format; - Reformat them according to user-defined HTML templates; - Upload results to website via shared folder or ftp; - Work with free newsfeeds; - Work with free articles;

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Advanced RSS2Web Enterprise on 14 Sep 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Advanced RSS2Web Enterprise Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review