Free Website Monitoring Recorder 6.90

Free Website Monitoring Recorder 6.90

Developer's description
Published by Website Monitoring Wiki on 27 Sep 2012
 • Size

  3.42 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  27 Sep 2012
 • Downloads

  128 (1 last week)

"Monitorizare gratuită a website-ului și testare web Addon"

Automatizați browserul web. Înregistrați și repetați munca repetitivă.

AlertFox are multe utilizări:

(1) Formular de umplere pe steroizi și Password Manager

AF ușurează repetarea verificării acelorași site-uri în fiecare zi, amintirea parolelor și completarea formularelor web. iMacros este singurul formular de umplere care poate completa automat formularele web care se întind pe mai multe pagini. Parolele sunt stocate în siguranță cu criptare 256-biți AES.

AF este o alternativă bună pentru soluția Single Sign-On pentru întreprinderi (SSO). Utilizatorii memorează o singură parolă principală. AF memorează restul și oferă autentificări automate autentice (o singură semnătură mai bună).


(2) Web Automation

AF poate, de asemenea, să automatizeze descărcarea paginilor (cu sau fără imagini) și a tuturor tipurilor de imagini sau fișiere. În cealaltă direcție, acesta poate, de asemenea, să automatizeze încărcarea datelor dintr-un fișier pe site-uri web. Puteți utiliza variabile în macrocomenzi și puteți importa date din fișiere CSV. Acesta include switch-ul agentului de utilizator, descărcarea PDF-ului și funcțiile de blocare a anunțurilor, a anunțurilor și a imaginilor.

Macrourile înregistrate pot fi combinate și controlate cu ajutorul Javascript-ului, deci sarcini foarte complexe pot fi scrise.

(3) Extragere de date / Web Scraping / Web mining / Enterprise Data Mash-up

Doar opusul umplerii formelor. Cu ajutorul comenzii EXTRACT puteți citi datele dintr-un site Web și le puteți exporta în fișiere CSV. iMacros include suport Unicode complet și funcționează cu fiecare limbă, inclusiv limbi multi-octeți, cum ar fi limba chineză.

(4) testarea web

Profesioniștii din domeniul web utilizează programul de completare AF pentru monitorizarea funcțională, de performanță și regresie gratuită a site-ului, monitorizarea gratuită a tranzacțiilor web și testarea regresiei aplicațiilor web. Cu ajutorul comenzii STOPWATCH încorporate, pot fi captate exact timpii de răspuns din pagina web. AF include, de asemenea, suport pentru multe elemente AJAX.

(5) Pentru mai multe idei despre cum să utilizați AlertFox iMacros, vizitați http://wiki.alertfox.com/ sau
și forumul de suport activ la http: //forum.iopuscom

Requirements: Any Windows Machine can run it

What's new in this version: Create Scripts for the AlertFox Free Website Monitoring Transaction Test Service

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Free Website Monitoring Recorder on 27 Sep 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Free Website Monitoring Recorder Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review