AppGini PHP Code Generator For MySQL 5.84

AppGini PHP Code Generator For MySQL 5.84

Developer's description
Published by BigProf Software on 14 Jul 2020

"Generează aplicații de baze de date PHP pentru MySQL"

AppGini este un instrument care accelereaza dezvoltarea de aplicatii de baze de date web. Utilizați AppGini a reduce costul de dezvoltare și de timp, și fiți siguri că codul va fi pe deplin funcțional și bug-free. AppGini convertește baza de date într-un puternic aplicație PHP multi-user care se conectează la baza de date MySQL. Se creează forme HTML pentru editarea datelor și toate script PHP din spatele lor. Acesta dispune de functionalitate crescuta chei externe și Filtre avansate și sortare. Puteți crea câmpuri imagine care acceptă încărcări de imagine, precum și câmpuri de fișier de încărcare, care permit încărcarea PDF, Word, Excel, PPT, precum și orice alt tip de fișier, și oferă link-uri de download pentru ei. Toate acestea se face foarte usor, printr-o interfață grafică intuitivă, fără a fi nevoie să scrie orice script PHP, HTML sau SQL. Puteți personaliza aspectul de script-uri generate cu ajutorul CSS. Descărcați versiune de încercare gratuită acum!

Requirements: PHP, MySQL, Webserver that supports PHP scripting

What's new in this version: Various bug fixes and UI enhancements. For full list, please see https://bigprof.com/appgini/release-log

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested AppGini PHP Code Generator For MySQL on 14 Jul 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
AppGini PHP Code Generator For MySQL Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review