Secure Image Pro OSX 5.0

Developer's description
Published by ArtistScope on 19 Jul 2014
  • Size

    490.60 KB
  • License

    Shareware
  • OS

    Mac OS
  • Price

    $85.00 Buy full version
  • Updated

    19 Jul 2014
  • Downloads

    196 (3 last week)

"Copiați proteja imaginile de pe site-ul tau!"

Copiați proteja imaginile de pe site-ul dvs. sau CD folosind criptarea imagine și de blocare domeniu. Secure Image utilizează criptarea imagine cu domeniu de blocare pentru a preveni economisirea directă, de economisire a mouse-ului dreapta, descărcarea directă și furt de lățime de bandă. Opțiunile includ hyperlink orientate pe imagine, bara de stare și setările de imagine pentru a descărca mesaje și rame de frontieră.

În loc de a plasa o imagine normală pe pagina HTML imaginea este primul criptat pentru introducerea într-un vizualizator. Este vizualizatorul applet care sta pe pagina de înlocuirea imaginii. Imaginea criptat este inutilizabil excepția cazului în care afișează începând de vizualizare ei. Este doar imaginile criptate care sunt încărcate pe server, astfel încât imaginile de bază sunt în siguranță de la toată lumea. Pro va cripta mai mult de 3.000 de imagini pe un singur clic.

Pe imagini pentru a cripta pot fi importate la un moment dat sau în loturi. Pentru a selecta un lot de imagini de import, selectați "Folder" că sunt și Pro va importa toate JPG și GIF fișierele care sunt în stare bună.

Când ați terminat de configurat aspectul imaginilor, acestea pot fi convertite toate cu un singur clic pe butonul. Evidențiați toate imaginile pentru a converti (sau Selectare totală) și veți avea opțiunea de a salva fiecare imagine la propria pagina, sau salvarea tuturor imaginilor la pagina rețină titlurile lor dedesubt pentru identificare ușoară.

Requirements: Mac OSX

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Secure Image Pro OSX for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2/5 (1 votes)
Medium
Your rating
Your review