FlyCharts Flash Chart Component 2.10

FlyCharts Flash Chart Component 2.10

Developer's description
Published by Origramy on 19 Apr 2011
 • Size

  0.65 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $99 Buy full version
 • Updated

  19 Apr 2011
 • Downloads

  68 (2 last week)

"Componenta flash pentru build-uri grafice și grafice"

FlyCharts este o componentă a flash-ului grafic, care este un set de fișiere Adobe Flash (SWF) care vă oferă o posibilitate excepțională de a vizualiza datele dvs. FlyCharts ajută la crearea rapidă și ușoară de grafice flash interactive, diagrame, diagrame.
FlyCharts nu are nevoie de instalare, rulează fără a utiliza o componentă Active-X, reduce încărcarea pe server, lucrează cu orice limbaj de script și poate fi utilizat în orice browser. Este interactiv, scalabil și flexibil, cu suport pentru zoom și defilare. Componenta acceptă o mulțime de tipuri de diagrame - coloană / bară, linie / conductă, plăcintă, zonă, toate variațiile 3D și are chiar suport pentru mai multe tipuri de diagrame. Opțiunea de suportare a datelor lipsă nu va lăsa niciodată setarea setului de date, întrucât este restaurat automat la vizualizarea corectă. Toate acestea au dimensiuni foarte mici de fișiere de ieșire (29Kb).
Datele și stilul vizual al componentelor provin din fișierul XML personalizabil, care oferă posibilități nelimitate în reglarea rapidă și ușoară a setărilor graficului. Dacă utilizatorul nu dorește să personalizeze fișierul XML manual, el poate folosi asistentul online FlyCharts care permite crearea rapidă a graficelor utilizând o interfață prietenoasă.
Interfața JavaScript externă permite utilizarea tuturor funcțiilor de dezvoltare a browserului, inclusiv tehnologia Ajax. Combinația de Ajax și FlyCharts oferă o posibilitate excepțională de a genera diagrame dinamice în diferite scopuri. Pe lângă FlyCharts poate fi integrat ușor cu componenta Grilă DHTML.
Dacă doriți să vă creați o diagramă flash interactivă și cu aspect bun, descărcați versiunea de încercare gratuită pentru utilizare non-comercială sau verificați opțiunile de cumpărare FlyCharts de pe site-ul companiei http: // flychartsnet

Requirements: Adobe Flash

What's new in this version: More rich and customizable interface, zooming and scrolling support, multiple chart types support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested FlyCharts Flash Chart Component on 25 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
FlyCharts Flash Chart Component Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review