XMLBlueprint XML Editor 15

XMLBlueprint XML Editor 15

Developer's description
Published by Monkfish XML Software on 25 Jun 2018

"Editare și validarea XML și XSLT fișiere."

Editor XML XMLBlueprint este un editor XML valoare-preț și puternic pentru platforma Windows. Utilizatorul ocazional va bucura de viteza și ușurința de utilizare. Utilizatorii avansati vor aprecia sprijinul XML de înaltă calitate, cum ar fi finalizarea XML sensibile la context și validare a schemelor și a documentelor XML față de orice schemă. Sunt acceptate toate tipurile principale de scheme (DTD, Relax NG Schema, Schematron, XML Schema).

Utilizatorii pot crea cu ușurință, edita și rula stil XSLT și examinați rezultatul de transformare.

Utilizatorii pot configura Editor XMLBlueprint XML pentru a lucra cu orice treilea validator XML partid sau procesor XSLT. Utilizatorii pot adăuga și rula instrumente suplimentare pentru a îmbunătăți și mai mult funcționalitatea XMLBlueprint lui.

Folosind XPath Evaluatorul, utilizatorii pot analiza vizual, expresii de testare, și depanare XPath.

Un contur în timp real afișarea elementelor în documentul XML oferă acces rapid la diferite părți ale documentului.

Utilizatorii pot edita în colaborare și să gestionați fișierele de pe serverele de web de la distanță prin FTP, HTTP, HTTPS (HTTP securizată) și WebDAV. Arborele de directoare încorporat ajută utilizatorul să localizeze rapid și fișierele deschise. Formate de fișiere MacOS, UNIX și Windows sunt recunoscute automat.

XMLBlueprint XML Editor sprijină pe deplin Unicode UTF-8 și UTF-16 standarde pe toate versiunile de Windows, inclusiv Windows 98. Acest lucru permite utilizatorului să editeze fișiere pentru regiunile europene din Asia și de Est.

Requirements: 200 MB free disk space, 64 MB RAM

What's new in this version: New version

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested XMLBlueprint XML Editor on 11 Sep 2015 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
XMLBlueprint XML Editor Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review