DirectX Redistributable 9.29.1974 June 2010

DirectX Redistributable 9.29.1974 June 2010

Developer's description
Published by Microsoft on 19 Apr 2011

"DirectX 9.0 redistribuibile pachet."

Microsoft DirectX este un grup de tehnologii concepute pentru a face Windows-uri bazate pe o platforma ideala pentru rularea aplicaţiilor şi afişarea bogate în elemente multimedia, cum ar fi full-color, animaţie 3D, video şi audio bogat.

DirectX 9.0 include actualizări de securitate şi de performanţă, împreună cu multe caracteristici noi în toate tehnologiile, care pot fi accesate de către aplicaţiile care folosesc API-uri DirectX 9.0.

DirectX 9.0 End-User Runtime configurare reduce dimensiunea de descărcare, dar necesită o conexiune la internet în timpul instalării.

DirectX 9.0 REDIST este disponibil pentru download pentru utilizatorii care nu au o conexiune la internet în timpul instalării sau Setup are probleme cu conectarea la serverul Microsoft.

Această descărcare oferă DirectX 9.0c utilizatorul final multi-languaged redistribuibil care dezvoltatorii pot include cu produsul lor.

Acordul de licenţă distribuită se referă la condiţiile în care dezvoltatorii pot utiliza Redistribuibil. Pentru detalii complete va rugam sa consultati DirectX SDK EULA.txt şi fişierele de DirectX REDIST.TXT situate în directorul de licenţă.

Runtime DirectX nu poate fi dezinstalat. Vă recomandăm Windows Me şi utilizatorii de Windows XP a crea un "System Restore" punct înainte de a instala.

Această actualizare este recomandat pentru cei de utilizator care nu au conexiune la internet în timpul instalării
 • Size

  95.63 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  19 Apr 2011
 • Downloads

  101,819 (77 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested DirectX Redistributable on 9 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
DirectX Redistributable Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (551 votes)
Good
Your rating
Your review