Comprehensive Affect Testing System 2.1

Comprehensive Affect Testing System 2.1

Developer's description
Published by Psychology Software Inc. on 17 Jun 2015
 • Size

  57.83 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0
 • Updated

  17 Jun 2015
 • Downloads

  438 (1 last week)

"CATS teste de tulburari afective de procesare"

Acest set de teste emotie permite psihologi clinice, neuropsychologists, neurologi, educatori, logopezi și alte discipline pentru a evalua prelucrarea disfuncțional de emoție exprimată prin fața umană și vocea. Treisprezece subtests diferențierea domenii specifice de disfuncție că pacienții individuali pot expune în raport cu populațiile normale, în timpul prelucrării emoție:

Fețele sunt bazate pe colectarea bine standardizat conceput de Dr. Paul Ekman. Aceste chipuri standard, recunoscute pe plan internațional au fost modificate digital pentru a elimina toate indiciile (bijuterii, stilului de par, etc), care ar putea facilita identificarea de emoții sau discriminare între emoțiile prin orice alte decât afecta exprimate de muschii faciali mijloace. Grija pentru fiabilitate a fost folosită la prepararea stimulii prozodie.

Sistemul colectează acuratețea și latența de răspuns de fiecare răspuns prezentate. În plus, se raportează, de asemenea, toate răspunsurile luate în considerare în mod explicit de către pârât înainte de intrarea din răspunsul final, care pot oferi un index indeciveness.

Testele sunt administrate în mod normal de la un PC, dar o versiune este disponibil pentru utilizare în alte medii adecvate, cum ar fi setările de spital care interzic echipamente electronice sau închisori.

Administratorul de testare are acces la un ecran de configurare ușor de utilizat, care permite orice încercare de a fi programate pentru a fi prezentate în orice ordine. În cazul în care nu există suficient timp pentru a administra întregul sistem de testare (necesită aproximativ 45-60 min), o versiune prescurtată poate fi specificat, necesită doar aproximativ 20 de minute pentru a administra.

Normele actuale publicate pentru versiunea prescurtată a acestui test emoție sunt sex si de varsta ajustat (20-79 ani). De date (colectate cu ajutorul fie PC-ul sau versiunea pe hârtie de prezentare stimul) sunt raportate într-un raport text formatat, potrivit pentru diagrama unui pacient sau pentru distribuirea prin Internet. Datele sunt, de asemenea, salvate într-un fișier delimitat prin virgule pentru a facilita intrarea în pachete statistice în cercetare en

Requirements: Pentium-class computer, sound card & speakers

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Comprehensive Affect Testing System for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review