Mimosa Scheduling Software Freeware 7.2

Mimosa Scheduling Software Freeware 7.2

Developer's description
Published by Mimosa Software Ltd. on 17 Sep 2018
 • Size

  1.43 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Linux, Mac OS, Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  17 Sep 2018
 • Downloads

  5,570 (2 last week)

"Mimosa Software Programare freeware"

Mimoza este o aplicație software de planificare pentru a crea calendare în orice tip sau dimensiune de școală sau universitate. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a programa conferințe, planuri de schimbare, programe de formare, festivaluri și multe alte evenimente legate de resurse într-o gamă largă de medii de afaceri. Este soluția de alegere în școli și întreprinderi în peste 80 de țări și pe toate continentele.

interfata user-friendly Mimosa vă împiedică de la a face greșeli; în schimb veți primi sfaturi utile, răspunsuri la ceea ce-ar fi dacă întrebările și ajutor sensibile la context. Puteți alege, dacă vă creați în mod automat sau interactiv calendare și aveți posibilitatea să le creați în orice ordine doriți. Ea are un set bogat de instrumente eficiente de optimizare și vă puteți muta cu ușurință date către și de la alte aplicații prin numeroase selecții Clipboard și instrumente de conversie fișier text. Arhitectura sa de date flexibilă îi permite să se adapteze cu ușurință la orice domeniu de programare, deoarece puteți defini tipurile de resurse necesare și schema calendarului în conformitate cu propriile cerințe speciale. Puteți configura cu ușurință aceste nevoi speciale prin intermediul interfeței de utilizator sau puteți aplica șabloanele incluse și exemple de fișiere.

Capacitatea Mimosa vă permite să gestionați de până la 300.000 de calendare, cu 30 de sloturi de timp pe zi într-o săptămână de 7 zile. Aveți posibilitatea să programați până la 255 de modele săptămânale diferite pentru peste 8000 de evenimente (cursuri, examene, meetigs etc.) și resurse (profesori, sali de clasa, echipamente etc.) într-un singur fișier mic. Nu există baze de date terță parte sau software suplimentar este utilizat cu Mimosa, în scopul de a garanta performanțe maxime.

Această versiune gratuită a Mimosa vă permite să creați până la 80 de evenimente și resurse (evenimente și resurse).

Mimoza este construit pentru Windows, dar de asemenea, ruleaza pe Mac și Linux atunci când se utilizează emulatoare adecvate (cum ar fi Parallels, VirtualBox, VMWare Fusion sau Debian / Vin).

Requirements: 3 MB on disk

What's new in this version: Miscellaneous corrections

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Mimosa Scheduling Software Freeware on 17 Sep 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Mimosa Scheduling Software Freeware Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (20 votes)
Excellent
Your rating
Your review