TreeDraw 4.4.2

TreeDraw 4.4.2

Developer's description
Published by SpanSoft on 31 Jan 2021
  • Size

    5.03 MB
  • License

    Shareware
  • OS

    Windows
  • Price

    $29.99 Buy full version
  • Updated

    31 Jan 2021
  • Downloads

    922 (1 last week)

"Family Tree program de desen."

TreeDraw este un pachet software de genealogie pentru a produce diagrame genealogie de înaltă calitate. Arbori de familie sunt importate în software-ul de la "vecini și rude Pro", baze de date sau de fișiere GEDCOM produse de alte programe de genealogie. După importul datelor copac, puteți re-aranja copac și adăuga text suplimentar și grafică înainte de depozitare, de imprimare sau de a crea un fișier PDF.
Cu software-ul nostru este ușor de a produce grafice perfect stabilite și să includă imagini, clip-art și alte elemente grafice simple. Aveți control asupra datelor care importurile de software și modul în care aceasta se formate, așa diagrame poate fi la fel de complexe sau la fel de simplu cum doriți.
Prin importul de o combinație de urmaș și de copaci de rudenie de la unul sau mai multe fișiere de date, este posibil să se construiască diagrame complexe, care se poate extinde în orice direcție.
Acest software genealogie menține o legătură între fiecare element de text grafic și câmpul sursă din vecini original și Kin Pro baza de date. Acest lucru înseamnă că puteți actualiza automat la fiecare element de text, pentru a reflecta orice schimbări în datele originale. Legătura copac pentru fiecare element de text pot fi modificate manual. Aceasta este o caracteristică puternic, care vă oferă control asupra conținutului și formatul textului în diagramă.
Elemente de text suplimentare pot fi introduse manual pentru a oferi titluri, titluri, comentarii, etc
La fel de bine ca text, puteți plasa în grafic grafica simple (linii, cutii, cercuri) și imagini, cum ar fi imagini, clip-art, diagrame, etc
TreeDraw vă permite să controlați dimensiunea, forma, stilul, culoarea și alinierea tuturor elementelor de diagramă și acceptă imprimarea color.
Puteți exporta diagrama dvs. ca un fișier Adobe PDF, care pot fi vizualizate pe orice PC cu Acrobat Reader.

Requirements: 512Mb RAM, 1GHz

What's new in this version: Joined lines

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested TreeDraw on 31 Jan 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
  • Avast:

    Clean
  • Avira:

    Clean
  • Kaspersky:

    Clean
  • McAfee:

    Clean
  • NOD32:

    Clean
TreeDraw Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (2 votes)
Excellent
Your rating
Your review