Adobe Digital Editions 4.5.10 Build 186048

Adobe Digital Editions 4.5.10 Build 186048

Developer's description
Published by Adobe on 14 Mar 2019
 • Size

  8.49 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  14 Mar 2019
 • Downloads

  4,083 (10 last week)

"Un nou mod plăcut de a citi şi de a gestiona eBooks"

Adobe Digital Editions este un mod atragator nou pentru a citi şi de a gestiona cărţi electronice şi alte publicaţii digitale.

Digital Editions este construit de la zero ca o aplicaţie uşor, bogat Internet (RIA).

Digital Editions funcţionează online şi offline, şi acceptă conţinut PDF şi XHTML, precum şi pe bază de Flash SWF pentru interactivitate bogat.

Odată ce aplicaţia lansează veti vedea, fie panoul de bibliotecă sau panoul de citire. Panoul Biblioteca oferă o modalitate de a vizualiza şi organiza colecţia de articole. Panoul de citire, aşa cum sugerează şi numele, vă permite să citiţi, naviga de imprimare, adnota, şi căutaţi documente.Adobe Digital Editions îşi aminteşte mereu locul in care au fost ultima

dată când vizualizat un anumit element si isi aminteste, de asemenea, ceea ce
făceai ultima dată când aţi ieşit din program. Prima dată când introduceţi app se va trece automat la panoul de citire, dacă sunteţi descărcarea un element, dar dacă sunt doar incepand de App pe cont propriu te va duce la panoul Bibliotecă.

În ambele panouri, sunt 3 zone: zona de lucru principal, bara de instrumente în partea de sus şi un panou de pliabil pe stânga. Panoul din stânga pot fi închise prin tragere sau prin dublu-clic pe bara gri mici de pe bara de divizorul cu triunghiul gri mic. Aveţi posibilitatea să re-deschide panoul din stânga prin dublu-click din nou pe bara de separator sau pur si simplu bara de hapsân şi glisându-l deschide.

Zona bibliotecii principal este ocupat de elementele din biblioteca ta selectat. Panoul din stânga conţine întotdeauna rafturile ei înşişi. Panoul de citire are o suprafata de document principal, o bară de instrumente în partea de sus, şi un panou de pe fila din stânga. Panoul poate afişa fila Cuprins (în cazul în care elementul are unul) sau Marcaje şi adnotări (dacă există). Puteţi comuta panoul din stânga-mână, între acestea două, făcând clic pe pictogramele de la partea de sus a panoului din stânga, chiar sub bara de instrumente.

Cerinte:

 · 500MHz sau mai rapid procesor Intel Pentium, 128MB de RAM, şi un monitor cu cel puţin 800 x 600 rezoluţie a ecranului

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Adobe Digital Editions on 14 Mar 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Adobe Digital Editions Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (12 votes)
Good
Your rating
Your review