Calibre 6.18.1

Developer's description
Published by Kovid Goyal on 26 May 2023
 • Size

  147.76 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  26 May 2023
 • Downloads

  4,399 (7 last week)

"E-book bibliotecă gestionare a cererii."

Calibre a fost proiectat pentru a fi un e-carte de gestionare a cererii bibliotecă. Calibre este menit să fie un complet de e-bibliotecă soluţie şi, astfel, include, managementul bibliotecii, de conversie format, fluxurile de ştiri la conversia ebook, precum şi e-book reader caracteristicile de sincronizare.

Principalele caracteristici ale calibrul includ:

Biblioteca de management:
Calibre  · este în primul rând un program de catalogare Ebook. Acesta stochează fişierele Ebook într-o bază de date, împreună cu metadate editabile descrie cu uşurinţă fiecare carte. Acesta este conceput în jurul conceptului de carte logic, adică o singură intrare în baza de date care poate corespunde ebooks în mai multe formate.
Calibre de sprijin sortarea cărţile în baza sa de date de:
 · Titlu
 · Autor
 · Data
 · Distribuitor
 · Rating
 · Dimensiuni (dimensiunea maximă de toate formatele)
Aceasta susţine, de asemenea, câmpuri de metadate suplimentare care pot fi cautate pe:
 · Seria: Seria că o carte aparţine
 · Comentarii: Un câmp de uz general, care poate fi folosit pentru a descrie cartea, adăugarea de note pe ea, etc
 · Tag-uri: un sistem flexibil de a clasifica cărţi. Aveţi posibilitatea să marchezi orice carte cu orice etichetă personalizată pentru a indica subiectul, citit statutul, categorie, etc
 · în vederea bazei de date, de asemenea, sprijină de filtrare de căutare pe metadate. Puteţi efectua căutarea avansată, pe câmpurile de metadate individuale, făcând clic pe butonul de căutare avansată pentru a stânga bara de căutare.
 · cărţile din baza de date pot fi salvate pe disc folosind "Save to disk" buton. Toate cărţile selectate sunt salvate într-o structură de folder organizat de Autor şi titlul.
 · Puteţi aduce metadatelor, pentru o carte bazată pe numărul de ISBN sau titlu / autor, în loc de a intra manual de metadate. Puteţi aduce, de asemenea, o imagine de acoperire bazat pe numărul de ISBN.
Format de conversie:
Calibre  · sprijină de conversie de la (HTML, LIT, RTF, TXT, PDF (text simplu + cateva imagini)) cu Sony eBook Reader LRF. O interfaţă grafică pentru software-ul de conversie poate fi accesat făcând clic pe "Conversia e-cărţi" buton.
 · de acces linie de comandă este prin intermediul any2lrf comanda. De conversie este foarte puternic şi suportă funcţii avansate, cum ar fi tabele gramaticale, dropcaps, imagini inline, fonturi încorporate, etc Documentaţia completă a caracteristici ale software-ului de conversie pot fi găsite la convertire la LRF.
Sincronizarea cu e-reader Dispozitive:
 · Calibre are un sistem modular de design driver de dispozitiv care face ca adăugarea de suport pentru diferite dispozitive e-reader uşor. În momentul de faţă, are un suport pentru SONY PRS 500/505. Sincronizarea acceptă actualizarea metadatelor pe dispozitivul de metadate în bibliotecă şi crearea colecţiilor de pe dispozitiv bazat pe tag-uri definite în vizualizarea bibliotecă. Dacă o carte are mai mult de un format disponibil, calibrul alege în mod automat cel mai bun format atunci când încărcarea la aparat.
Preluarea News:
Calibre poate aduce în mod automat stiri de la un număr de site-uri, formata ştiri într-o carte electronică şi pentru a încărca un dispozitiv conectat. În prezent, nu există suport pentru generarea de ebooks LRF. Site-urile de ştiri sunt suportate:
 · Newsweek
 · New York Times
 · BBC
 · The Economist
 · Subsistemul Aportul ştiri are un design modular, ceea ce îl face uşor să adăugaţi suport pentru mai multe site-uri. Dacă sunteţi interesat în adăugarea de suport pentru un site, citiţi manualul de utilizare. Odată ce aţi creat o reteta, ia în considerare partajarea cu alţi utilizatori prin atasarea-l la Reţete de utilizator.
Vizualizare a mesajelor e-carti:
 · Calibre are un vizualizator încorporat, care poate afişa fişiere în format LRF, astfel încât să puteţi uita peste o conversie recent înainte de încărcare pentru cititor. Acesta susţine toate caracteristicile de format LRF, cu excepţia dropcaps.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Calibre on 26 Sep 2022 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Calibre Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
1.5/5 (4 votes)
Poor
Your rating
Your review