Language Learning Express 1.4

Language Learning Express 1.4

Developer's description
Published by LearnWare on 7 Aug 2013
 • Size

  7.80 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $25 Buy full version
 • Updated

  7 Aug 2013
 • Downloads

  346 (1 last week)

"Lex este un instrument eficient de învățare a limbilor străine."

Învățare a limbilor străine Express, sau Lex pe scurt, este un instrument de învățare a limbilor străine în cazul în care, ca un elev, folosiți materiale autentice care vă interesează ca punct de plecare pentru învățarea limbilor străine. De învățare va fi mult mai ușor dacă aveți un interes real în materialul pe care lucrați pe. Acesta va fi, de asemenea, mult mai eficient, deoarece sunt mult mai probabil să-și amintească cuvintele pe care chiar vrei să știi.

Lex conține un browser Web, prin care puteți găsi materiale interesante pe World Wide Web. Dacă sunteți interesat de plante și flori ai citit despre asta. Dacă sunteți interesat de versuri, scenarii de film sau altceva ce lucra la asta.

Cel mai important lucru este că se concentrează asupra conținutului și chiar vreau să înțeleagă ceea ce o pagina web este despre toate. În acest proces o mulțime de întrebări vor apărea în mod natural. Cele mai frecvente fiind: Ce înseamnă cuvântul? Apoi, din nou, Lex va face să vă întoarce la Web pentru a găsi un răspuns la această întrebare și la altele s-ar putea avea.

Lex furnizează tot ce ai nevoie ca o persoană care învață limba de la vârful degetelor. Este un instrument prin care va fi capabil de a utiliza marea cantitate de materiale disponibile pe World Wide Web, în ​​scopul învățării limbilor străine.

Când ați găsit un text interesant să lucrezi pe puteți căuta cu ușurință cuvinte, asculta la pronunțiile, cuvinte evidențiați și facă propriile exerciții de text. Lex foloseste diverse site-uri de pe Web pentru a căuta cuvinte în dicționare bilingve și monolingv atât.

Ca parte a Look Up procesul vă puteți construi propriul dvs. glosar, care mai târziu pot fi folosite pentru a face exerciții de glosar. Pentru a căuta puncte de gramatică vă pur și simplu navigați la site-uri de gramatică, fie în limba țintă sau în limba maternă.

Datorită Lex nu va mai trebui să-și petreacă o mulțime de timp căutând în cărți, cum ar fi dicționare și gramatici. Puteți lăsa loc de computer face tot căutarea plictisitoare și concentreze eforturile asupra problemelor de limbă înșiși.

Requirements: Internet connection: 0.5 MB/s, Screen: 1024 x 768, IE 6

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Language Learning Express on 8 Aug 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Language Learning Express Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review