Mathpad 1.0

Developer's description
Published by John Gillam on 15 Feb 2014

"Standalone editor de text matematica"

Mathpad este un ușor de utilizat editor de text pentru matematică. Puteți amesteca text obișnuit și orice expresie matematică. Ideal pentru profesori de matematica de a crea chestionare, teste și notițe. De asemenea, puteți salva textul formatat ca o imagine. Cu cele mai multe editorii ecuația pe care o alegeți un șablon cu mouse-ul, tastați câteva apăsări de taste și repetați procesul. Mathpad nu funcționează în acest fel. În principal, tastați doar characers la tastatura. Cei mai mulți oameni găsi acest lucru să fie mai ușor și mai rapid.

Mathpad are unele caracteristici neobișnuite. De exemplu, punerea în aplicare a italice standard pentru simbolurile matematice este simplificată prin caietul de sarcini "matematica automat". În acest mod, în text și matematica obișnuite expresii obține italice corect. Un alt exemplu - caracteristica macro permite macro-uri, cu argumente și este mai ușor de utilizat decât macro-uri mai sofisticate, ca în Texas

Requirements: Java JRE 1.5 or later

What's new in this version: none - new release

 • Updated

  15 Feb 2014
 • Downloads

  440 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Mathpad on 18 Feb 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Mathpad Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review