Communication Applications Software for the Classroom 2

Communication Applications Software for the Classroom 2

Developer's description
Published by Pathos Learning Software on 21 Feb 2013

"Public software de comunicare vorbind"

Acest program de 12-unitate interactiv, multimedia acoperă interpersonale, de grup, și de comunicare vorbitul in public. Aplicații de comunicare cuprinde urmărirea completă a progreselor elevilor, pentru comunicarea de afaceri, laboratoare de clasă sau școală acasă. O licență permite clasă complet sau utilizarea de laborator pentru un instructor. Acest software include, de asemenea, consumul de eticheta, eticheta de afaceri, eticheta de pe Internet, rezolvarea conflictelor, etica, interviuri, limbajul corpului, barierele în calea comunicării de succes, care prezintă o imagine de succes, importanța comunicării, comunicare și o societate liberă,
Comunicare și etică, Tipuri de comunicare, Ce este comunicarea?, Având în Clear comunicare, folosind un limbaj, ascultare ca o strategie de comunicare, importanța ascultării, Tipuri de ascultare, eficiente vs Ascultătorii slabe, procesul de ascultare, barierele în calea eficientă, ascultare, Ce puteți face pentru a îmbunătăți ascultarea, CV si interviu, Pregătirea pentru interviu, CV-ul, Pregătirea pentru întrebări de interviu, Interviu, limbajul corpului într-un interviu, Eticheta în afaceri și societății, Eticheta Afaceri Generale, dressing parte, Eticheta telefon și Neticheta, prânz de afaceri, și mai mult pe Eticheta de masă. Comunicare aplicații software pentru îmbunătățirea aptitudinilor oratorice. Acest program de 12-unitate interactiv, multimedia acoperă toate domeniile de interpersonale, de grup, și de comunicare publică, astfel cum sunt enumerate mai jos, cu glosare pop-up, lecturi audio, numeroase teste, și un test final de la sfârșitul fiecărui capitol. Urmărirea completă de informații de utilizator, o imprimare de notare, si navigare usoara face acest ideal pentru o setare sală de clasă sau de laborator în școală, casă-școală, sau de afaceri. Un curs complet de teste și teste. Datele complete de urmărire de toate scorurile pentru fiecare elev. Lecturi audio ale textului pentru fiecare secțiune. FULL LAB / LICENȚĂ CLASA! Utilizarea cu toate studenților!

Requirements: Windows 95 through Vista and Windows 7

What's new in this version: Expanded teacher flexibility

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Communication Applications Software for the Classroom on 21 Feb 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Communication Applications Software for the Classroom Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review