Natura Sound Therapy 3.0

Natura Sound Therapy 3.0

Developer's description
Published by Blissive Software on 9 May 2020

"Relaxare instant sau de concentrare."

Natura software-ul Sound Therapy este instrumentul ideal pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Puteți obține rapid stări de relaxare sau de concentrare cu Natura. Dispunând de 34 natura și sunete de muzică și o abundență de efecte vizuale speciale, Natura poate ajuta să se concentreze pentru locul de muncă sau de studiu, relaxați-vă și relaxați-vă, sau chiar adormi mai repede. Natura vă oferă acces instantaneu la îmbunătățirea starea de spirit personalizate cu combinații de sunete, culori, efecte vizuale, și frecvențele undelor cerebrale.

Natura include relaxare sunete din natură, cum ar fi valurile oceanului, Murmur Brook, si ciripitul pasarilor. Calmant sunete de muzică includ flaut nativ american și pian. Natura oferă un număr uimitor de opțiuni de culoare și mai multe imagini de fundal minunate din care să aleagă. Puteți personaliza și mai mult experiența dumneavoastră Natura cu vizualizări pasnice, cum ar fi valurile de rulare sau o cascada pădure. Veți fi capabil să se extindă opțiunile audio și vizuale Natura cu plug-in-uri ca acestea devin disponibile. Temporizatorul face ușor de a ține evidența timpului petrecut pe un proiect, reglementează o sesiune de meditatie, sau de a folosi Natura ca un ajutor de somn.


Natura oferă 38 de combinatii presetate de sunete sale unice și efecte vizuale. Presetări Natura a include frecvențele undelor cerebrale, care poate ajuta să vă concentrați, să rezolve probleme, relaxați-vă, medita, și chiar vindeca corpul tau. Sunete, culori, imagini, și frecvențele au fost atent selectate pentru a vă ajuta să obțineți cele mai multe din Natura. De asemenea, puteți crea și salva peste 100 de propriile amestecuri speciale de caracteristici Natura lui.


Undelor cerebrale Synchronizer este o caracteristică fantastic în Natura care vă oferă acces la opțiunile de îmbunătățire mai mentale și emoționale. Frecvențele selectate, vine prin căști, poate convinge creierul în modele de benefice. Natura a undelor cerebrale Synchronizer poate ajuta să realiza munca ta și să se joace mai eficient și mai eficient obiectivele.

Natura Terapie de sunet - pentru un somn mai bună, mai bine concentreze activitatea, mai puțin stres, și mai multă relaxare.

Requirements: 600 mhz cpu, 256mb ram, sound card

What's new in this version: 24 new sounds added relaxation module added Full featured brainwave synchronizer added 38 factory presets added brainwave visual added 12 video visuals added color picker added new background images added visual and audio plug-in capability added timer with chime or alarm added and more!

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Natura Sound Therapy on 28 May 2013 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Natura Sound Therapy Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review