Click to List Grocery Shopping List 3.02

Click to List Grocery Shopping List 3.02

Developer's description
Published by Freelance software on 16 Apr 2016

"O modalitate rapidă de a face o listă de cumpărături."

Faceti o lista de cumparaturi repede cu această listă de cumpărături software. Necesită abilități minime de calculator. Pur și simplu faceți clic pe elementul pe o listă de verificare pentru a adauga la lista de cumparaturi.
O listă de articole alimentare lista de verificare sunt prevăzute, care sunt aranjate pe categorii. Lista poate fi personalizate pentru a satisface nevoile tale folosind "add butoane Delete edit și . Lista de cumparaturi poate fi apoi imprimate pe hârtie A4 (3 coloane peisaj sau 2 coloane pe verticală) care pot fi selectate dintr-un ecran de previzualizare a imprimării. Alternativ lista cu produse alimentare pot fi trimise prin e-mail, sau salvate la dosar. Ordinea în care elementele apar pe lista cu produse alimentare pot fi re-aranjate pentru a se potrivi traseu de cumpărături de schimbarea ordinii de categorii cu "Drag and Drop" metoda.
O listă de verificare imprimabilă poate fi produs, care ar fi util să aveți la îndemână, astfel încât să puteți bifa elementele pe care doriți să le adăugați la lista de cumparaturi următoare.
A se vedea demo pe site-ul nostru - http://www.click-to-list-shopping-software.com/

Requirements: Minimum screen resolution 800 x 600. Requires 4Mb hard disk space.

What's new in this version: Printing on letter size as well as A4. Ability to create multiple checklists.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Click to List Grocery Shopping List on 16 Apr 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Click to List Grocery Shopping List Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review