CyberSky 5.2

CyberSky 5.2

Developer's description
Published by Stephen Michael Schimpf on 24 Nov 2021

"Precis program de planetariu, dar ușor de utilizat"

CyberSky este un program precis, dar ușor de utilizat de planetariu, care oferă o modalitate excelentă de a învăța despre astronomie și de a explora cerul vizibil în trecutul îndepărtat, în prezent, și viitor, de departe-off. CyberSky poate afișa și imprima hărți atractive, extrem de personalizabile ale cerului așa cum se vede de la casa ta, locul de vacanta preferat, sau orice alt loc de pe Pamant. Interfață Programa???? S curat, user-friendly face ușor de a identifica obiectele pe care le vedeți în cer și pentru a găsi obiectele pe care doriți să le vedeți.

CyberSky are o caracteristică de animație versatil, care vă permite să urmăriți evenimentele astronomice desfășura la orice ritm doriti. Această caracteristică nu este doar o mulțime de distracție, face programul foarte bine-potrivite pentru educație astronomie. Multe dintre fenomene astronomice cele mai de bază și interesante pot fi văzute numai peste saptamani, luni sau chiar ani, sau prin observarea cerului din locații separate pe scară largă de pe Pamant. CyberSky vă permite să faceți acesto????-L pune pe cer sub controlul tău.

CyberSky este folosit de oameni din întreaga lume care doresc să se familiarizeze cu obiectele pe care le văd pe cer, de astronomi amatori și profesioniști care au nevoie de un program simplu, planetariu ordonat, de către părinții care doresc să împărtășească interesul lor în astronomie cu copiii lor , și de educatorii care doresc să împuternicească elevii lor să învețe într-un mod de neimaginat o generație în urmă. CyberSky are ceva să vă ofere, indiferent de nivelul de cunoștințe astronomie.

Requirements: 256 MB computer memory, 128 MB hard-disk space, 1024 x 768 screen resolution

What's new in this version: Added official star names.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CyberSky on 24 Nov 2021 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CyberSky Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
5/5 (4 votes)
Excellent
Your rating
Your review