VariCAD 2020-1.10

VariCAD 2020-1.10

Developer's description
Published by VariCAD on 19 May 2020
 • Size

  3.66 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $550.00
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  2,397 (1 last week)

"Un full-featured CAD soluţie."

VariCAD este o soluţie 3D/2D CAD pentru inginerie mecanică.

În plus faţă de instrumentele standard de modelare 3D si 2D, sistemul CAD oferă instrumente de neclintit foaie de metal şi de teste de impact, biblioteci de piese mecanice standard (ANSI, DIN), şi simboluri, calcule mecanice parte şi instrumente pentru lucrul cu facturile de materiale ( BOM) şi blocuri de titlu.

VariCAD sprijină STEP, STL, IGES, DWG şi DXF formate de fişiere.Descriere (= Domeniu. Com, Tara = RO)

VariCAD - CAD descrierea sistemului de
Introducere

VariCAD este 3D/2D sistem CAD destinate în primul rând pentru proiectare mecanică. În plus faţă de instrumente puternice de modelare 3D şi 2D elaborarea şi dimensionarea, sistemul CAD oferă biblioteci de piese mecanice standard (ANSI, DIN), calcule de componente mecanice standard, precum şi instrumente pentru lucrul cu facturile de materiale (BOM) şi blocuri. Cuprinzătoare de programe CAD permite proiectanţilor să creeze rapid, evalua, şi să modifice modelele lor. De înaltă performanţă VariCAD lui, caracteristici puternice, şi interfaţa cu utilizatorul simplă şi rapidă VariCAD fac cea mai bună valoare în piaţa CAD. Software-ul este vândut ca un "complet încărcat" pachet, cu toate caracteristicile şi funcţiile, pentru un preţ foarte accesibil. VariCAD oferă o excelentă performanţă la preţ, ceea ce face unul dintre cele mai inteligente optiuni de pe piaţă astăzi.

 Interfaţa cu utilizatorul şi Mediu sistem de

Interfata VariCAD de utilizator grafică (GUI) a fost proiectat pentru a permite orientarea rapidă şi intuitivă 3D/2D. Am acordat atenţie personalizate şi GUI pentru a reflecta procesul de gândire de un designer, pentru ca ideile pot fi capturate şi comunicate, cu un număr minim de paşi. Toate comenzile au fost create, cu un accent pe uşurinţa de utilizare. Moduri de un cursor inteligent, de detectare a numeroase şi de selecţie, linii 2D de construcţie, precum şi grila ortogonale sunt doar cateva dintre instrumentele care fac de lucru cu VariCAD atât de uşor.

Puteţi începe prin crearea unui model 3D şi apoi să-l utilizaţi pentru a crea automat fişierele de desene, sau puteţi desena doar în 2D. Proiectare în 3D, în general, este mai "natural", în care aceasta reprezintă îndeaproape piese reale şi ansambluri. Abordarea 3D este de obicei mult mai intuitiv decat 2D. Modele create în 3D sunt usor transformate în documentaţia 2D convenţional.
Modelare 3D

VariCAD oferă o bibliotecă de bază solide 3D (prisma, con cilindru, etc), care sunt uşor modificate, prin editarea profilului original sau parametri. Solide, de asemenea, poate fi creată cu uşurinţă prin rotaţie profil, extrudare, sau lofting. Instrumente mai complexe includ amestec de rotaţie între două profiluri, lofting între un cerc şi dreptunghi, şi crearea de suprafeţe elicoidale.
Solide pot fi adăugate sau scăzute, formând astfel copaci booleene, reprezentând piese mecanice reale. Operaţiunile de booleene au opţiuni pentru eliminarea automată fasonare, sau se scad automat de volume. Predefinite, cum ar fi operaţiunile de foraj gaura, frezare fata, frezare Groove şi şanfrenare EDGE / filetare sunt de asemenea disponibile. Arbori booleene sunt foarte uşor de editat.
Instrumente de 3D, ansambluri, grupuri, Piese de schimb etc

VariCAD prevede, de asemenea, instrumente de sprijin pentru asamblare. Dacă legătura dintre o parte şi de asamblare este definită, orice modificări aduse la dosar parte se reflectă în fişierul de asamblare şi vice-versa. Legate de copii pot fi, de asemenea, definite. În acest caz, editarea unui obiect determină toate copiile sale legate de a fi actualizate. Grupuri de solide pot fi definite, de asemenea, efectuarea de modificări de selecţie şi de vizibilitate simple pentru mai multe obiecte.
Teste de impact (interferenţe)

O caracteristică excelentă de modelare 3D este interferenţa de verificarea componenta. VariCAD poate verifica ansambluri 3D pentru posibile coliziuni (suprapunerea de volum) între componente.
Calculele

VariCAD poate calcula suprafaţa secţiunii 2D, suprafaţă, volum, masa, centrul de greutate, şi momentul de giraţie. O bibliotecă de calcule mecanice este, de asemenea, inclus, pentru piese standard folosite în fiecare zi de designeri mecanice. Aceste piese mecanice includ arcuri tensiune şi de compresie, de pre-criză conexiuni cu şuruburi, ace de chei şi paralele, arbori canelate, rulmenti, grinzi sub stres combinat (de încovoiere şi de torsiune), cu roţi dinţate şi angrenaje conice, geometrie şi transmisiile prin curea.
Dezvoltare de suprafaţă (de metal neclintit Sheet)

VariCAD pot crea, de asemenea, dezvoltate (turtit) suprafeţele de solide 3D. Coordonate xy a suprafetelor dezvoltate pot fi salvate într-un fişier text pentru o prelucrare ulterioară. Puteţi coeficienţii de intrare de îndoire, în scopul de a personaliza calculele tale.
Partea mecanică şi bibliotecile de simbol

VariCAD conţine biblioteci de piese mecanice standard (ANSI, DIN), cum ar fi şuruburi, piuliţe, ace, prize, cuie, garnituri, rulmenti, forme laminate şi trase, şi hidraulice, pneumatice, simboluri şi electronice. Puteţi adăuga elemente la aceste biblioteci sau de a modifica în care părţile existente - toate dimensiunile 2D si 3D mai poate fi editat.

Non-grafic, informaţiile pot fi, de asemenea, atribuite de piese de schimb, cum ar fi tipul de material sau de furnizor. Această informaţie este încorporat într-o adunare şi poate fi utilizat pentru rechiziţiile materiale, bonuri de materiale (BOM), blocuri de titlu, sau în alte scopuri.
3D - 2D export

Modelele 3D sunt usor transformate în desene 2D pentru a produce documente de redactare convenţional. Aveţi posibilitatea să creaţi vizualizări 2D de unul sau mai multe solide selectate prin definirea punctelor de vedere în 3D. În plus, aveţi posibilitatea de a exporta, de asemenea, secţiuni specifice. VariCAD suportă actualizări ale unui desen 2D, după schimbări în 3D.
Desen 2D şi Editare

Funcţiile de desenare sunt orientate spre o utilizare uşoară în inginerie. Unele caracteristici utile de desen 2D includ: un cursor inteligent care detectează automat obiectele şi puncte snap, numeroase moduri anticipate, Selectabilitate element flexibile, linii de construcţii auxiliare, Ortho mode, reţea rectangulară, straturi de tragere (de până la 250), bloc de creaţie, cu incubaţie detectare automată a frontierei, dimensionarea avansat, simboluri textura suprafeţei, simboluri de sudură, simboluri de toleranţă, şi mai mult. Dimensiuni pot fi în milimetri sau inci.
BOM şi titlul Blocuri

VariCAD oferă instrumente pentru menţinerea bazelor de date de desen, care reprezintă structura de date a produsului. Baze de date pot fi create manual (folosind datele de extracţie din asamblare), sau prin încărcarea unui fişier. Există constrângeri între date în parte şi de blocuri de asamblare titlul de desen şi baza de date de asamblare. Puteţi construi un proiect de lege de materiale (BOM) din baza de date, apoi modificaţi cu uşurinţă baza de date folosind comenzi cum ar fi schimbări atributelor de masă, sortarea de informaţii, etc

Structura de date a produsului (BOM), pot fi exportate în alte sisteme sau într-o foaie de calcul. Automată BOM şi crearea de bloc este un alt titlu unul dintre instrumentele utile VariCAD lui. O mască este utilizat pentru personalizare, dacă veţi crea măşti pentru blocuri de BOM şi titlul, le puteţi utiliza până la o schimbare este necesară. Sistemul CAD prevede măşti implicite care pot fi ajustate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
Compatibilitate

VariCAD pot schimba fisiere cu alte sisteme CAD. Puteţi exporta STEP (3D), STL (3D), IGES (3D şi 2D), DWG (2D), (2D) fişiere DXF, STEP şi de import (3D), DWG (2D), DXF (2D) şi IGES ( 2D). Fişierele pot fi convertite în mod individual sau în rutina de lot, conversia astfel mai multe fişiere într-un singur pas.
Imprimarea si plotare

Imprimarea în VariCAD este foarte personalizabil. Aveţi posibilitatea să utilizaţi Windows sau Linux KDE drivere de imprimantă, sau VariCAD-a construit în drivere. Imprimare PostScript este, de asemenea, disponibile.
Rezumat

VariCAD este o soluţie totală CAD pentru inginerie mecanică. Este compact, rapid, uşor de utilizat, şi conţine tot ce aveţi nevoie pentru proiectare mecanică. De înaltă performanţă şi instrumente puternice de pachetul nostru complet încărcat fac VariCAD o investiţie superbă. Şi, la preţul nostru, nici un alt produs este o valoare mai bună.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested VariCAD on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
VariCAD Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (5 votes)
Medium
Your rating
Your review