Weather Defender 1.1

Weather Defender 1.1

Developer's description
Published by SWIFT Weather on 28 Jan 2010
 • Size

  67.77 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Updated

  28 Jan 2010
 • Downloads

  139 (1 last week)

"Vreme în timp real cu precizie la nivel de stradă."

Weather Defender este un program software care urmărește vremea în timp real, cu precizie la nivel de stradă. Funcționează conectând calculatorul desktop la o rețea națională de sateliți cu radar și meteorologie și scanând continuu amenințările meteorologice.

Funcțiile de salvare includ: urmărirea la nivel de stradă, grafica în timp real în timp real, avertismente precise, ceasuri și sfaturi și multe altele.

Odată ce Weather Defender identifică o amenințare meteorologică? cum ar fi tornade, fulgere, grindină puternică, vânturi puternice sau alt tip de furtună mortală? programul va activa? Perimetru Alerte? care vă va oferi familiei dvs. sau angajaților dvs. timp pentru a vă pregăti pentru orice vreme iminentă se apropie. Alertele personalizate și rapoartele pot fi primite prin intermediul unui afișaj pe ecranul monitorului pe calculator, al unei alarme auditive, al unui mesaj e-mail sau prin text SMS pe orice dispozitiv portabil mobil.

În plus, este posibil să rulați Weather Defender în orice moment al zilei sau al nopții pentru a avea acces imediat la grafica meteo în timp real, la monitorizarea meteorologică națională și regională și la prognozele hiper-precise și hiper-locale.

Weather Defender oferă o varietate de straturi diferite de hărți, permițând utilizatorilor să personalizeze afișajele lor cu mai multe niveluri de detalii și date. Există hărți specifice sezonului, care răspund unor condiții meteorologice specifice pe tot parcursul anului, precum și hărți ale stilului de viață, care sunt concepute pentru a satisface nevoile de urmărire a vremii ale entuziastului și hobby-ului în aer liber.

Utilizatorii pot adăuga, de asemenea, puncte personalizate pe hărțile lor, indicând locațiile prietenilor și familiei pe ecran. Instrumentele suplimentare vă oferă cea mai ușoară posibilitate de urmărire sofisticată și detaliată a vremii.

Frecvenții călătorilor se vor bucura de faptul că Weather Defender se integrează cu GPS și vă plasează poziția în timp real pe măsură ce vă deplasați, oferindu-vă informații precise despre vreme în legătură cu fiecare pas și locația exactă.

Weather Defender 1.1 este compatibil cu sistemele de operare Windows 2000 / XP / Vista / 7.

Requirements: 2.0 Ghz Processor, 1 GB Memory, Internet

What's new in this version: Speed Improvements, More Weather Maps, Street-Level Weather Tracking

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Weather Defender on 25 May 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Weather Defender Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review