Earth Alerts 2019.1.246

Earth Alerts 2019.1.246

Developer's description
Published by South Wind Technologies on 28 Oct 2019
 • Size

  2.80 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Updated

  28 Oct 2019
 • Downloads

  2,896 (1 last week)

"Oferă notificărilor de alertă şi de informare."

Alerte pământ este o aplicaţie Windows, care oferă notificări de alertă şi de informare cu privire la toate evenimentele naturale, în prezent se întâmplă oriunde în Statele Unite ale Americii (inclusiv Guam, Puerto Rico, SUA şi Insulele Virgine).

Meteorologice, cutremure, vulcani ... şi fel de lucruri bucate planetei noastre pentru a stârni curiozitatea umană şi, ocazional, teama.

Din fericire pentru noi, avem organizaţii, cum ar fi Serviciul National de Meteorologie si US Geological Survey pentru a studia şi urmări minuni naturale ale Pământului, şi apoi ne avertizeze ori de câte ori Pământul începe incorect Alerte Earth este un softwarethat furniza notificări alerte despre evenimentele naturale!.

Pentru a utiliza Alerte Pământului, selectaţi pur şi simplu locaţii specifice sunteti interesat Cererea va prelua în mod automat atunci ultima vreme, cutremur, şi / sau informaţii vulcan din diverse feed-uri live de date pe internet, şi apoi să le prezinte pentru tine.

 Alerte a Pământului a fost la dispoziţia publicului larg începând cu anul 2005. În acest timp, a suferit o serie de îmbunătăţiri semnificative. Ca un hobby, o conceperea un om de producţie şi o muncă de dragoste, de idei şi de a crea Alerte Pământului a fost un proiect (consumatoare de timp), animale de companie in ultimii ani!

Alerte pământ este o aplicaţie Windows care vă permite să monitorizeze în timp cvasi-real-o varietate de evenimente de pericol naturale care au loc oriunde în lume. Notificări de alertă, rapoarte, imagini şi oferă utilizatorului o modalitate convenabilă de a vizualiza fenomen natural ca acestea au loc, dacă aproape de casa sau de un colţ îndepărtate de pe glob!

Alerte Earth foloseşte o varietate de resurse online oferite de organizaţii, cum ar fi Serviciul National de Meteorologie, US Geological Survey şi Smithsonian Institution (pentru a numi doar câteva), pentru a identifica ce fel de activităţi "Mama Pământ", este în prezent dishing pe planeta.

Pentru a utiliza Alerte Pământului, selectaţi pur şi simplu asupra pericolelor specifice naturale - cutremure, tsunami, erupţii vulcanice, cicloane tropicale, wildland incendii, alunecari de teren, vreme severă, meteo locale, etc - şi locaţii care vă interesează. Cererea va fi apoi prelua în mod automat cele mai recente informaţii de la diferite feed-uri live de date pe internet şi să le prezinte pentru a vă într-un aranjament convenabil de rapoarte şi imagini.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Earth Alerts on 28 Oct 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Earth Alerts Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (7 votes)
Good
Your rating
Your review