Viper The Anti-plagiarism Scanner 3

Viper The Anti-plagiarism Scanner 3

Developer's description
Published by ScanMyEssay on 13 Feb 2017

"Viper Scanerul anti-plagiat liber"

Software-ul nostru anti-plagiat este utilizată de către profesori, lectori și studenți din întreaga lume pentru a detecta cazurile de plagiat în activitatea academică, cum ar fi eseuri, dizertații și piese de lucru desigur.

Ești student? Puteți utiliza Viper pentru a afla dacă ați pierdut o referință, citat incorect o propoziție, note mixte de la o carte sau o revistă sau dacă ați plagiat, chiar accidental, o bucată de munca ta.

Ești un profesor / lector? Puteți utiliza Viper pentru a afla dacă un student a înșelat de plagiarising de pe internet; plagiat o bucată de propria lor muncă sau de lucru copiat de pe un prieten sau un alt elev. Vă puteți permite să nu folosească scanner nostru plagiat liber?

După ce ați terminat scanarea plagiat, veți obține acum opțiunea de a angaja un scriitor de a corecta, edita sau gradul eseu dvs. din interior direct Viper!

Requirements: Windows XP or above.

What's new in this version: Scans billions of resources

 • Size

  0.88 MB
 • License

  Freeware
 • OS

  Windows
 • Price

  $0.00
 • Updated

  13 Feb 2017
 • Downloads

  3,469 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan Viper The Anti-plagiarism Scanner for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (10 votes)
Good
Your rating
Your review