3D Box Shot v3 3.01

3D Box Shot v3 3.01

Developer's description
Published by Jellypie Software Ltd on 4 Jan 2015

"Creați Shots de înaltă calitate Box 3D"

Boost dvs. de vânzări cu fotografii de box de înaltă calitate produsele merită. Box Shot 3D mare de lucrări pe Windows XP, 2000, NT, ME, 98 cu un 600MHz CPU + OpenGL Compliant Graphics, ca o specificație minimă. Pur și simplu încărcați opera de arta in program si vei avea cutia perfectă împușcat în câteva secunde.
 Box Shot 3D este un instrument virtual de Design de ambalaj. Acesta transformă opera de arta intr-o cutie 3D în timp real, folosind puterea completă a PCA ta???? S hardware-ul grafic, permițându-vă să rapid prototip desene cutie. Puteți roti cu ușurință, pan și zoom box în timp real, care ajută la vizualizarea de proiectare finit și de a face cutii mai bune. Box Shot 3D poate exporta apoi imagini de înaltă calitate bitmap de caseta, care pot fi editate pentru includerea pe site-ul dvs. sau în literatura promoțională.
 Cu Shot 3D, vă puteți transforma imaginea cutie într-un veritabil instrument de vânzări. Spre deosebire de alte pachete de cutie de cafea, Box Shot 3D poate crea imagini mari, precum și miniaturi mici. Ca rezultat, puteți face caseta împușcat clic și legătură într-o imagine completă de dimensiuni. O cutie de bine concepute, se pot ciocan acasă mesajul dvs. de vânzări și de a ajuta pentru a asigura vânzarea. Punerea pur și simplu, o lovitură cutie de calitate poate îmbunătăți rata de conversie. Deoarece Box Shot 3D produce imagini cutie 3D dinamic, în timp real, credem cu tărie că este cel mai bun mod de a face fotografii cutie.
 Box Shot 3D vine cu o serie de template-uri cutie într-o gamă de forme și mărimi. Acestea includ cutii standard de vânzare cu amănuntul, pe cutii de alunecare, s, cazuri DVD standard și cazuri de DVD Slim CDA Standard???? Lui, CDA Slim????. Dacă thereâ???? Cutie de dimensiuni diferite, care sa youâ???? D dori să includă în programul vă rugăm să ne trimiteți un email cu detalii.

Requirements: 600mhz CPU OpenGL compliant Graphics

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 3D Box Shot v3 on 26 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
3D Box Shot v3 Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review