3D eBook Shot 2.00

3D eBook Shot 2.00

Developer's description
Published by Jellypie Software Ltd on 6 Sep 2018

"Crea Shots eBook 3D de înaltă calitate"

3D eBook Shot este un instrument virtual de design de ambalaj. Acesta transformă opera de arta intr-o carte 3D în timp real, folosind puterea deplină a APC-ul???? S hardware grafica, permițându-vă să rapid prototip desene sau modele de acoperire carte. Puteți roti cu ușurință, pan și zoom cartea ta în timp real, care ajută la vizualizarea de proiectare finit și de a face mai bine caută acoperă ebook. 3D eBook Shot apoi pot exporta imagini de înaltă calitate bitmap din cartea dvs., care pot fi editate pentru includerea pe site-ul dvs. sau în literatura promoțională. Spre deosebire de alte pachete de design de carte electronică de acoperire, Shot 3D eBook produce perspectivă imagini 3D reale corecte în timp real.

Boost dvs. de vânzări cu ebook de înaltă calitate acoperă produsele tale merită. 3D eBook Shot mare de lucrări pe Windows XP, 2000, NT, ME, 98 cu un procesor de 600MHz + OpenGL Conform Graphics ca specificații minime. Pur și simplu încărcați opera de arta in program si vei avea perfectă înveliș de design Ebook în câteva secunde! Când cumperi 3D eBook Shot Cumpara ItTry acesta, veți primi codul de deblocare imediat prin e-mail.

Cu 3D eBook Shot, puteți transforma imaginea de intentie Ebook într-un veritabil instrument de vânzări. Spre deosebire de alte pachete de filtru de acoperire ebook, 3D eBook Shot poate crea imagini de mare, precum și miniaturi mici. Ca rezultat, puteți face lovitura de intentie Ebook poate face clic și legătură într-o imagine completă de dimensiuni. Un capac de ebook bine concepute, se pot ciocan acasă mesajul dvs. de vânzări și de a ajuta pentru a asigura vânzarea. Punerea pur și simplu, o imagine capac carte electronică de calitate poate îmbunătăți rata de conversie. Deoarece 3D eBook Shot produce imagini de carte 3D dinamic, în timp real, credem cu tărie că este cel mai bun mod de a face acoperire eBook fotografii.

3D eBook Shot vine cu o serie de template-uri Ebook într-o gamă de forme și mărimi. Acestea includ cărți standard de greu de spate, de hârtie înapoi cărți standard și mari cărți paperback format.

Requirements: 600mhz CPU OpenGL compliant Graphics

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 3D eBook Shot on 6 Jan 2016 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
3D eBook Shot Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (1 votes)
Bad
Your rating
Your review