PhotoAcute Studio 3.002

PhotoAcute Studio 3.002

Developer's description
Published by Almalence, Inc. on 19 Oct 2011
 • Size

  102.44 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Mac OS
 • Price

  $29 Buy full version
 • Updated

  19 Oct 2011
 • Downloads

  1,269 (1 last week)

"Boost Rezoluţie foto, gama dinamica si mai mult."

PhotoAcute este un instrument de vârf pentru îmbunătăţirea calităţii fotografiilor digitale.Procesele PhotoAcute seturi de fotografii continue pentru a produce de înaltă rezoluţie, cu zgomot redus imagini. Aceasta creşte rezoluţia imaginii, cu zgomot scoate nici o pierdere, dar dezvăluind detalii de imagine, imagine şi geometria corectează aberaţiile cromatice şi extinde gama de dinamica şi profunzimea de câmp.Veţi primi un uimitor de îmbunătăţire a calităţii imaginii, fără a schimba aparatul de fotografiat.* Rezolutie imagine creştere dincolo de capacităţile camerei.Folosind algoritmi sofisticaţi, PhotoAcute produce o imagine de înaltă rezoluţie de la o secvenţă de fotografii.Spre deosebire de zoom-ul digital şi imaginea ascutit, imaginile rezultate nu au într-adevăr mai mare rezoluţie spaţială. Mici, subţire şi departe de obiecte, traceries, texturi şi inscripţii devin uşor de recunoscut.* De reducere a zgomotului puternic, fără a pierde detalii de imagine.Prin prelucrarea mai multe fotografii ale aceleiaşi scene, PhotoAcute Studio separă semnalul util şi zgomot, oferind, astfel, de reducere a zgomotului puternic, fără a pierde detalii de imagine. Detalii fine devin imagini devin vizibile.* Image geometrie corecţie.PhotoAcute corectează distorsiunile geometrice, cauzate de optica aparatului. Acest lucru oferă fotografii perspectiva dreapta si un aspect natural.* Cromatic aberaţii de corecţie.Fiecare obiectiv se concentreaza lumina de lungimi de undă diferite pe poziţii diferite. Acest lucru duce la aberatiile cromatice care este văzut ca "franjuri" de culoare în jurul imaginii.PhotoAcute corectează că aberaţie.* Dynamic Range expansiunePrin utilizarea tehnicii de ponderare avansate, PhotoAcute restabileşte lumini şi umbre tăiate din fotografiile luate în expunerea de bracketing-mode. Acesta produce imaginea care ar putea fi luate numai cu un aparat de fotografiat, care a avut-o gamă mult mai largă dinamic.* Focus stivuireIa întreaga scenă din focalizare.* Eliminarea obiectelor care nu sunt necesare în mişcare.Cu PhotoAcute, puteţi lua fotografie a unei scene de suprapus cu obiecte nedorite mişcare, apoi în mod automat de compensare aceste obiecte departe.

Requirements: 512 MB RAM (more recommended)

What's new in this version: - 64 bit OS support - Batch mode - Faster processing - Faster UI - Tone Mapping workflow - Better super resolution processing - Better HDR fusion (de-ghosting, handling or moving objects and varying illumination, low noise, radiometric alignment) - New camera and lens profiles

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested PhotoAcute Studio on 16 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
PhotoAcute Studio Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (4 votes)
Very good
Your rating
Your review