Vectoraster 7.4.8

Vectoraster 7.4.8

Developer's description
Published by Lost Minds on 8 May 2020
 • Size

  15.19 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Mac OS
 • Price

  $39 Buy full version
 • Updated

  8 May 2020
 • Downloads

  315 (1 last week)

"Crearea de halteoane pe bază de vectori"

Vectoraster este un utilitar grafic pentru crearea modelelor raster pe bază de vectori și a halftonelor bazate pe imagini sau gradienți.

Modelele raster și forma de puncte pot fi configurate liber pentru a produce diferite stiluri. Rezultatele rezultate pot fi apoi exportate ca vectori spre fișiere EPS sau PDF, ca imagini în JPEG, PNG sau TIFF, sau pur și simplu copiate în majoritatea software-urilor grafice. Cu ajutorul instrumentului de procesare în șarjă puteți de asemenea să aplicați cu ușurință raster-uri pe cadre într-un film pentru a utiliza efectele în animație.

Caracteristici:
- Multe tipuri diferite de puncte, de la cercuri la poligoane sau forme personalizate din fișiere importate EPS, PDF sau SVG.
- Utilizați caractere ca forme de punct din orice font instalat, utilizând un text specificat pentru a selecta caracterele.
- Modul contur, unde punctele sunt subliniate și trebuie să optați pentru a schimba conturul punctului cu greutatea punctului.
- Setați culoarea punctului raster sau utilizați culoarea din imaginea sursă primară sau secundară.
- Variați diferiți parametri, cum ar fi dimensiunea, aspectul punctului sau contracția formei cu greutatea punctului pentru a obține diferite efecte.
- Multe tipuri de raster diferite, inclusiv grila alternativă, distribuție radială și variată a densității pe care le puteți configura liber.
- Patru moduri de distorsiune raster pentru a răsuci, bulge, val sau diviza modelul raster.
- rotiți cu ușurință și compensați modelul raster.
- Copiați curbele raster direct în cele mai multe alte programe grafice vectoriale.
- Exportarea vectorilor în EPS și PDF.
- Exportarea imaginilor bitmap în format JPEG, PNG și TIFF.

Requirements: Mac OS X 10.11 or later

What's new in this version: - Negative Point aspect values are now allowed. - Fixed a problem with loading files that use unavailable fonts. - Fixed a small precision problem in the diagonal spacing of alternating raster points with the same spacing option enabled. - Improved technical diagnostic information in the support/feedback dialogue. - Improved connection security and handling of network problems during license syncing. The next generation of Vectoraster is now in development. If you want to know more, take a look at lostminds.com/vectoraster8

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Vectoraster on 8 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Vectoraster Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review