CAD
3DBrowser for 3D Users 12.51

3DBrowser for 3D Users 12.51

Developer's description
Published by Mootools on 8 Dec 2018
 • Size

  47.85 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows
 • Price

  $69 Buy full version
 • Updated

  8 Dec 2018
 • Downloads

  836 (1 last week)

"3D / imagine / video organizator fișier / viewer / editor"

3DBrowser pentru utilizatorii 3D (biți x32 / x64), este o necesitate pentru vizualizarea, editarea și organizarea tale scene 3D, imagini, videoclipuri, fișiere audio și ZIP arhive.

Se afișează miniaturi de înaltă calitate într-o fereastră personalizabil confortabil. Acesta recunoaște fișierele 3D (3DS, Max, Maya, LightWave, STL, Sketchup, Modo, Collada ...), mai mult de 60 de formate de imagine, și fișiere audio.

Vizualizatorul 3D OpenGL arată în mod clar o ierarhie și materiale de scenă. Se afișează texturi si culori vertex. Acesta include fișier de conversie format, de curățare obiect, caracteristici de imprimare și Polygon Cruncher, o necesitate de a avea în optimizarea poligon.

Vizualizare a imaginilor include mai multe instrumente (cultură, redimensiona, filtre ...), slide-uri arată, de conversie și caracteristici de imprimare.

Într-un singur pas, comanda de lot permite de a optimiza, converti sau curățați scene 3D, sau modifica imaginile.

Instrumentul de captura de ecran este una dintre cele mai puternice de pe piață: în cazul în care încă mai oferă imagini sau captura video de la o fereastră sau o zonă definită, lupa pentru a ajuta cu-pixel cu pixel-cultivare, de captare de previzualizare, cerere mod direct de stat va permite pentru a comunica vizual cu anturajul tău.

Nimic nu este mai simplu ca imprimarea unei foi de contacte cu un conținut de director. Tu controlezi cu precizie de configurare pagină (fonturi, culori ...) și poate adăuga informații sub fiecare imagine utilizând etichete caracteristică.

Exportul imagini sau scene 3D pentru web, folosind formatul HTML. Selectați șablonul HTML care se potrivește nevoilor dumneavoastră și lăsați 3DBrowser pentru utilizatorii 3D face treaba pentru tine.

Puteți descrie fiecare fișier folosind cuvinte cheie și informații panoul apoi export / import la / de la o bază de date sau de a face căutare avansată pe baza acestor informații.

3D Photo Browser pentru utilizatorii 3D oferă o gamă largă de caracteristici avansate, care lista creste zi de zi, grație regulat actualizări. De exemplu, puteți gestiona albume, trimite imagini prin e-mail (inclusiv redimensionarea și funcția de conversie), a redenumi un set de fișiere, tag-uri de editare MP3, de căutare pentru fișiere, a crea AVI sau GIF animat dintr-un set de imagini ...

What's new in this version: FBX, Cinema4D, Sketchup support

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested 3DBrowser for 3D Users on 8 Dec 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
3DBrowser for 3D Users Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (2 votes)
Good
Your rating
Your review