Cappy Screen Capture 3.5

Cappy Screen Capture 3.5

Developer's description
Published by Michael Robinson on 16 Oct 2019

"Captura de ecran pentru PowerPoint, Word, Excel ..."

Selectați o zonă de pe ecran și pop instantaneu imaginea capturată în Microsoft PowerPoint, Word, Excel sau. Salvați imaginea ca un fișier (BMP, JPG, GIF, PNG), trimite-l prin e-mail, imprimați-l, copiați-l în clipboard, sau deschideți-l în editorul de imagine sau Microsoft Paint. Puteți capta întregul ecran, doar conținutul o singură fereastră, sau oricare din cele 10 forme personalizate: dreptunghi, elipsă, cerc, patrat, dreptunghi rotunjit, pistă de curse, triunghi, diamant, hexagon, octogon. Imaginea poate fi rotit la orice unghi, oglindă, oglindită, scalate, culoare inversat, realizat alb-negru sau sepia. Acesta poate fi ștampilate cu data, ora, sau numele tau. Multe fundaluri personalizate (32 modele) sunt prevăzute și marginile pot fi amestecate. Puteți crea portrete frumoase, cum ar fi puiul de tigru prezentat cu marginile amestecați în captura de ecran. Cappy poate captura orice imagine puteți obține pe ecran. Cappy apare ca un mic icon calculator albastru în tava de pe partea din dreapta jos a ecranului.

Dacă aveți PowerPoint, Word, Excel sau, instalat pe computer, Cappy va crea în mod automat un Slide PowerPoint, sau un document Word, sau o foaie de calcul Excel. Se va deschide apoi programul și să vă arate imaginea capturată. Puteți face apoi oricare dintre funcțiile conținute în PowerPoint, Word, Excel sau. De exemplu, puteți adăuga săgeți subliniind caracteristicile pe imagine, sau pentru a adăuga titluri sau etichete. Puteți face, de asemenea, mai mult de o captare și vor fi toate amplasate în același document. În PowerPoint fiecare captură de ecran va apărea pe un diapozitiv diferit, astfel încât să puteți captura un întreg slide show.

Aceasta versiune de încercare va funcționa timp de 14 zile. Se pune, de asemenea, cuvântul "Cappy" pe partea din stânga jos a fiecărui ecran capturat. În cazul în care achiziționa programul pentru 15.00 dolari vă voi trimite un număr de serie prin e-mail, care va elimina această linie, permite funcționarea în continuare fără limită de timp, și în mod automat pună numele pe diapozitiv PowerPoint, Word Document, sau foaie de calcul Excel. Plătiți o dată și toate upgrade-urile viitoare sunt gratuite.

Requirements: Windows

What's new in this version: Direct load of image files, PNG file read/save

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Cappy Screen Capture on 17 Oct 2019 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Cappy Screen Capture Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review