Capture My Screen 1.03

Capture My Screen 1.03

Developer's description
Published by Namtuk on 26 Aug 2010

"Asiguraţi-simplitate screenshot"

"Captura ecranului meu" este o aplicaţie ideală pentru toate capturile de ecrane. Deci, uşor de utilizat, va realiza o fereastră special, o zonă de ecran sau totalitatea ecranului în 1 Libera (click de mouse sau de tastatură). Simplu şi uşor în memorie, acesta este imediat accesibil din orice aplicaţie pe care o utilizaţi. "Captura ecranului meu" este doar software-ul de captură ecran pentru a fi utilizate atât de uşor pentru a obţine rezultate instantanee. Se copiază în clipboard rezultatul, imprimaţi, salvaţi-l, ..., tot ce este în mod automat sau manual. Nu funcţii inutile, principalul lucru este aici! Lucraţi la o prezentare pentru produsele dvs., la un curs pentru elevi, un site web, ..., "Screen Capture meu" este întotdeauna prezent. Descoperiţi acum "Captura ecranului meu", gratuit timp de 30 de zile.

What's new in this version: - Now the software save the user settings "What to do". - Setup ready for Windows Vista - Fixed minor problem concerning language display.

 • Updated

  26 Aug 2010
 • Downloads

  932 (1 last week)

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested Capture My Screen on 19 Mar 2012 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avira:

  Clean
 • Bitdefender:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
Capture My Screen Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
0/5 (0 votes)
Your rating
Your review