CaptureEze Pro Screen Capture 8.08

CaptureEze Pro Screen Capture 8.08

Developer's description
Published by Application Techniques, Inc. on 22 Jul 2014

"Professional pentru Windows Screen Capture Utility"

CaptureEze Pro este utilitarul Capture Professional pentru Windows ecran cu suport pentru multiple de captare și imprimarea imaginii. Acesta este programul premiat vă permite să captura de ecran complet, fereastra activă, o suprafață dreptunghiulară, un obiect ecran specific, sesiuni de DOS ecran complet, și chiar pagini întregi Scrolling de Internet. Nu doar un utilitar de captare, CaptureEze Pro este, de asemenea, un puternic instrument de achizitie de imagine cu suport pentru camere digitale și scanere. Programul este încărcat cu opțiuni automate pentru automatizarea versatil al procesului de imprimare. Opțiuni automate de pornire permite setări predefinite, imprimare de până la 6 imagini pe pagină, ecran de schimbare de imprimantă color, de timp timbre, text definit de utilizator, capturi întârziate, și programabil 1 operație cheie.

CaptureEze Pro face simplu pentru a crea rezultate dramatice altfel obținute numai cu scump software de editare imagine. Două moduri de vizualizare vă permite să creați și efecte de previzualizare de la 6,25% la 1,600%, și un editor WYSIWYG de imprimare vă arată exact cum va arata de imprimare final. Pro include măști de imagine și efecte de margine se răcească, rame foto digitale și tradiționale de înaltă calitate, chiar și oferă capacitate de filtrare esențiale, inclusiv Blur, Sharpen, culoare și Stampare. Simplu de utilizat funcții de editare vă permite să decupați, roti, oglinda, nivelurile de schimbare de culoare, și chiar postere de imprimare de pe până la 4 x 4 pagini.

Acest utilitar profesional permite crearea de înaltă rezoluție de imprimare pe bază de fișiere TIFF de documentare de calitate. Creați și salvați albume cu multe imagini și casete de text Adevărat tip. Și cu suport pentru JPEG, BMP, și peste o duzină de mai multe formate de fișiere, CaptureEze Pro este convertorul de fișier perfectă. Dimensionarea inteligent face Grafica web mari și imagini Power Point, și gestionarea biblioteca grafica este o briza cu caracteristici care vă permit să imprimați cataloage cu 1-36 imagini și informații detaliate selectate pentru fiecare unul.

Requirements: Typical Win95 machine

What's new in this version: Minor enhancements based on customer feedback.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CaptureEze Pro Screen Capture on 22 Jul 2014 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CaptureEze Pro Screen Capture Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3/5 (1 votes)
Good
Your rating
Your review