CaptureWizPro Screen Capture 6.0

CaptureWizPro Screen Capture 6.0

Developer's description
Published by PixelMetrics on 3 Oct 2018
 • Size

  4.72 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $39.95 Buy full version
 • Updated

  3 Oct 2018
 • Downloads

  877 (1 last week)

"A captura de ecran, video și audio cu ușurință."

CaptureWizPro vă oferă puterea de a capta totul - imaginile de pe ecran, zone de defilare supradimensionate, actiune pe ecran, video și audio. Caracteristici inovatoare, cum ar fi barul îndemână captare pop-out, face rapid și ușor.

Nu mai este doar un lux pentru specialiști documentare, CaptureWizPro permite toată lumea pentru a surprinde tot ce vrei de la PC-ul lor. Ca un foarfece digitale, puteți decupa și lipi nimic pe ecran - de la prezentări video la documente PDF, hărți de comori la setările computerului. Colectarea materialului de referință este la fel de ușor ca și rupă imagini. După dificultăți în a explica o problemă de calculator? Fă o captură de ecran și e-mail-l la suport tehnic. Utilizați capturi de ecran pentru a împărtăși idei geniale sau doar date simple cu cei care nu au aplicațiile sau chiar acelasi sistem de operare. Folositi-l in fiecare zi pentru a explica, amintiți-și organiza.

Măsura de un instrument de captare bun este comoditate, de aceea CaptureWizPro oferă instrumente simple, vizibile pe orice fond, care vă va ghida prin cele trei măsuri rapide. De economisire a timpului inovații includ rapid instrument de captare predictive, un instrument de parcurgere care surprinde nimic aproape darn care se plimba - orizontal sau vertical, un instrument de încadrare de precizie și flexibil preview full-screen.

Captură copii exacte ale nimic pe ecran, chiar și obiecte delicate, precum meniuri, liste derulante, sfaturi instrument, indicii mouse-ul și protectoare de ecran. Trimite conținutul capturat la un fișier incremental numerotate (GIF, JPEG, PNG, BMP sau), imprimanta, e-mail, editor de imagine sau chiar o notă desktop lipicios. Plus, un vizualizator de miniaturi păstrează în mod automat backup-uri pentru o utilizare ulterioară. Utilizatorii avansați vor aprecia taste programabile, butoane personalizabile și începe recorder și opri setările de timp. Aflați cum te duci de la sfaturi de zi cu zi, demo-uri interactive, un ghid imprimabilă, și un fișier de ajutor detaliat.

Requirements: 10 MB HD

What's new in this version: Adds compatibility with Windows 10 and mobile devices with touch screen input.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested CaptureWizPro Screen Capture on 3 Oct 2018 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
CaptureWizPro Screen Capture Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (4 votes)
Excellent
Your rating
Your review