IT Screen Capture Pro 3.0

IT Screen Capture Pro 3.0

Developer's description
Published by IntuitiveTools on 1 Nov 2019

"Utilitate MenuFree profesional de captură de ecran"

Screen Capture Pro este un MenuFree, utilitate de captare profesionale pentru scriitori tehnice & profesioniștii în domeniul software. Captură de previzualizare și de recoltare dinamic furniza capturi-documente gata de 5 moduri de captare și 3 de captare definit-states.User scurtături de la tastatură și profile cu decuparea dinamic, atât oferi puterea de drept, fără meniuri inutile. -Doar tastatura și statele aplicații viu face modurile cele mai productive și unice available.Capture utilitate de captură de ecran reprezintă tipurile de Capturile de ecran suportate. 5 moduri de captură includ: ecran complet, caseta de dialog, ferestre, regiune, și regiunea dimensiune fixă. Stări de captare sunt metodele folosite pentru a crea capturi de ecran. 3 state de captare includ: combinație, tastatura numai și aplicarea trăi. De stat combinație utilizează atât mouse-ul și tastatura pentru a crea capturi.
Doar-tastatura de stat face capturi de ecran ușor pentru utilizatorii cu handicap în același timp precizie surprinde mai precise atunci când este necesară decuparea precisă. Aplicații direct revine statului se concentreze pentru Windows sau aplicația activă păstrând în același timp regiunea de captare definit activ. Notă: Comutarea între state de captare este dinamic. Screen Capture Pro este unul dintre cele doar utilitatile disponibile de captură de ecran care permite capturi de ecran, fără a necesita un mouse. Profilurile definite de utilizator oferă convenții de numire, directoare implicite și formate de fișiere care urmează să fie definite în profiluri individuale, excesul de viteză, prin urmare, procesul de captură de ecran în timp ce organizarea simultan captura de acces în viitor. Screen Capture Proa??? S sistem unic de previzualizare? Permite captura la ajustate fără a reporni capturarea process.Screen Capture Designul MenuFree Pro în combinație cu comenzi rapide configurabile tastatură și profile, decuparea dinamice cu mărire, și captura state oferă puterea de drept, fără inutile meniuri și cerințele de configurare. În cazul în care flexibilitate și productivitate este important, trebuie să încercați Screen Capture Pro.

What's new in this version: Keyboard only region captures, Capture preview with return to edit before saving, Application live mode, and unlimited profiles

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan IT Screen Capture Pro for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
3.5/5 (3 votes)
Good
Your rating
Your review