My Screen Recorder Pro 5.2

My Screen Recorder Pro 5.2

Developer's description
Published by DeskShare on 19 May 2020
 • Size

  39.88 MB
 • License

  Shareware
 • OS

  Windows, Other
 • Price

  $129.95 Buy full version
 • Updated

  19 May 2020
 • Downloads

  3,819 (1 last week)

"Înregistrați desktopul PC, WebCam sau Mobile"

Înregistrați activitatea ecranului PC-ului în fișiere AVI, WMV, MP4 sau WebM. Acest instrument avansat de captură de ecran poate înregistra orice pe ecranul computerului, inclusiv întregul desktop, ferestre, meniuri, cursoare și chiar și video cu sunet. Cea mai recentă versiune poate înregistra și camera web și dispozitivul mobil.

Puteți utiliza My Screen Recorder Pro pentru a crea video pentru a demonstra caracteristicile unui site web sau a unui produs software, pentru a crea filme pentru instruirea utilizatorilor sau orice altă sarcină care necesită captarea activității desktop sau mobile. De asemenea, puteți vorbi în microfon în timp ce înregistrarea este în desfășurare pentru a include narațiunea audio cu înregistrarea video. Înregistrați atât din microfon cât și din difuzoare în același timp - perfect pentru aplicațiile de chat pe internet sau pentru sesiunile Skype! Funcțiile de tăiere și de îmbinare vă ajută să faceți înregistrarea perfectă.

My Screen Recorder Pro vă ajută, de asemenea, să vă organizați înregistrările în foldere personale pentru o gestionare ușoară. Puteți selecta dacă doriți să înregistrați întregul ecran, o anumită fereastră sau să marcați regiunea proprie pe ecran. Funcția de desen ecran vă permite să evidențiați și să adnotați puncte importante. Utilizați efectele mouse-ului pentru a accentua clicurile.

Videoclipul dvs. terminat poate fi distribuit în mai multe moduri. Creați fișiere AVI cu control complet al caracteristicilor video și audio sau creați videoclipuri atât în ​​formatele Microsoft Windows Media (WMV), MPEG-4 și WebM, care produc dimensiuni de fișiere foarte mici, special concepute pentru distribuție pe site-uri web sau de pe un server de streaming. My Screen Recorder Pro poate crea, de asemenea, executabile de sine stătătoare, perfecte pentru distribuție pe CD-ROM sau DVD-ROM, deoarece acestea conțin propriul player. Puteți proteja prin parolă videoclipurile dvs. și chiar puteți pune într-o dată de expirare.

Descărcați cea mai bogată funcție de înregistrare a ecranului cu funcții de acum!

Requirements: 256M RAM

What's new in this version: Record Webcam and Mobile Devices, Record Audio from speakers on EVERY computer, support for French, German, Italian, Portuguese, and Spanish, Records direct to WebM files, record from microphone and speakers simultaneously

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested My Screen Recorder Pro on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
My Screen Recorder Pro Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4/5 (12 votes)
Very good
Your rating
Your review