SnagIt 20.1.2 Build 5749

SnagIt 20.1.2 Build 5749

Developer's description
Published by TechSmith Corporation on 19 May 2020

"Snagit â???? Screen Capture instrument de final."

Snagit â???? Screen Capture instrument de final. Snagit vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a crea imagini și clipuri video captivante. Buturugă orice imagine și de a spori cu efecte sau să creați un videoclip rapidă a ecranului computerului, fără restricții de timp. Parts apoi creatiile tale instantaneu cu oricine. Cu Snagitâ???? E ușor și rapid, procesul de captare de ecran, aveți posibilitatea să inconvenient anythingâ???? Întregul desktop, o regiune, o fereastra, sau webpagesâ de mult???? Toate cu un singur clic. Captura orice imagine pe care doriți direct de pe ecranul computerului, și de a spori cu explicații, blur, și alte efecte pentru a transforma o captură de ecran simplu într-un vizual ochi-prinderea. Snagit vă permite să arate instantaneu de pe creatiile tale nimanui. Cu ieșire Screencast.com puteți încărca, gestiona, vizualiza și partaja toate imaginile și clipurile video. Snagit, de asemenea, vă oferă libertatea de a împărtăși pe , site-ul dvs., pe blog-ul, sau oriunde doriți. Cu Snagit, acesta nu ia mult pentru a explica un concept sau o idee - vizuale dvs. de a face tot vorbesc. Și mai mult îl folosiți, de mai multe motive, veți găsi să-l folosească și de al iubi!

Requirements: http://www.techsmith.com/snagit-system-requirements.html

What's new in this version: System audio recording, video COM support, new tool-bar look, bug fixes for Chrom URL capture, green ghosting, webcam activation, Firefox scrolling, DLL Preloading vulnerability

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K has downloaded and tested SnagIt on 19 May 2020 with some of Today's best antivirus engines and you can find below, for your convenience, the scan results:
 • Avast:

  Clean
 • Avira:

  Clean
 • Kaspersky:

  Clean
 • McAfee:

  Clean
 • NOD32:

  Clean
SnagIt Antivirus Report

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
2.5/5 (4 votes)
Medium
Your rating
Your review