3D-Brush 2.04

Developer's description
Published by PILGWAY on 29 Jan 2008
 • Size

  33.66 MB
 • License

  Demo
 • OS

  Windows
 • Price

  $79
 • Updated

  29 Jan 2008
 • Downloads

  4,402 (51 last week)

"Modele de texturi 3D cu straturi, sculptura."

Scopul principal al programului este detaliat şi de texturare a unui obiect 3D, care a fost deja creat într-un alt 3D-pachet. Principalele caracteristici ale 3D-Brush: 1) la intrare vă oferi un fişier OBJ de 1-100 de mii de poligoane, de preferinţă cu UV-cartografiere în loc. La ieşire te fie un obiect de 1-10 milioane de poligoane de texturi sau normale, deplasare, culoare, transparenta si oglinda. Dimensiunea maximă este de 4096 textura pe 4096. Complet fără sudură texturare cu condiţia! 2) detalii de relief desen, culoare, oglinda şi transparenţă pe o suprafata modelului. 3) Tot ce anterior a făcut în 2D, acum se poate face în 3D - editare, cu straturi de suprafaţă, zone de clonarea, transformarea imaginii pe suprafaţă, Copy / Paste, zonele de umplere sigilate, gradient de umplere, de umplere în interiorul zonei de contur, întunecare, fulgere, netezirea, sharping şi aşa mai departe. 4) mici detalii de geometrie se adaugă automat pe hartă normală, în timp ce cele mari a modifica geometria. Ca urmare, un obiect de la 40 la 80 de mii de poligoane afisate pe ecran arata ca 5 la 10 milioane de poligoane din cauza la harta normala detaliate. 5) hartă normală devine instantaneu format, astfel încât să puteţi vedea obiectul în low-poligonal şi modul de a vedea rapid cum se va arata in joc sau de scena. Acest lucru este deosebit de important pentru dezvoltarea de jocuri. 6) Aveţi posibilitatea să adăugaţi cu uşurinţă detalii, aplicate de-a lungul unei spline, cum ar fi lanţuri, bandaje, franjuri, cu fermoar. Detalii pot fi importate de la obiecte 3D şi de imagini. 7) Picsuri vă atrag cu contine o multime de canale - adâncime, culoare, masca oglinda, gumă de şters. Acest lucru vă permite să accelereze considerabil obiect care detaliază cum puteţi aplica atat detalii de relief şi să tragă cu culoare. 8) Deşi 3D-Brush este mai mult orientată pentru detalii mici, pentru că permite modificarea obiectului global, şi de asemenea sculptura. Puteţi îndoi cu uşurinţă o mână sau un deget, mări cap, schimba proporţiile obiect sau postură. 9) Puteţi rezolva mai multe puncte de pe suprafaţa obiectului şi trageţi unul dintre ei pentru a vedea obiectul lin deformant.

Requirements: CPU:1000Mhz, RAM:512Mb (1024Mb), Video: Radeon 9600/Nvidia 5600 128Mb (256Mb), DirectX 9.0c

What's new in this version: 1) Texture baking tool - possibility to project current mesh on another and get textures of normals, color and specular. 2) Importing normalmap. It does not displace geometry, but creates a new layer with corresponding blending. 3) Smooth stroke - allows you to make smooth and accurate strokes.

Top user review

There are no user reviews. Be the first to review this software.

Antivirus information

Download3K did not scan 3D-Brush for viruses, adware, spyware or other badware. For your own safety, we recommend that you always have an antivirus, with virus definitions up to date, installed on your computer when downloading and installing programs from the web.

Email me updates

Disponibil doar pe Download3k.com.
User rating
4.5/5 (3 votes)
Excellent
Your rating
Your review